«Μια κουβέντα δρόμος» με τον Χρήστο Νικολόπουλο

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ TRAILER) Πόσο απέχει ένα τραγούδι από την ψυχή; Μόνο μια κουβέντα!
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
16/12/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Ο συνθέτης Χρήστος Νικολόπουλος συνομιλεί με τον Πόλυ Κυριάκου, ενώ για εκείνον μιλούν φίλοι & συνεργάτες του.

Την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 15:15 ο παρουσιαστής και στιχουργός Πόλυς Κυριάκου συναντά τον Χρήστο Νικολόπουλο για την εκπομπή «Μια κουβέντα δρόμος» που προβάλλεται από το κανάλι Sigma TV της Κύπρου.

Πόσο απέχει ένα τραγούδι από την ψυχή; Μόνο μια κουβέντα! Αν μπορούσαμε να μετρήσουμε την απόσταση που μας χωρίζει από τους αγαπημένους μας τραγουδιστές, συνθέτες και στιχουργούς θα ήταν πραγματικά… μια κουβέντα δρόμος!

Ένας μεγάλος λαϊκός συνθέτης, ένας αυτοδίδακτος μουσικός θα βρεθεί στην εκπομπή «Μια κουβέντα δρόμος» και θα συνομιλήσει με τον Πόλυ Κυριάκου για τη διαδρομή του, για τα βιώματά του από τα παιδικά του χρόνια μέχρι σήμερα και για όλους εκείνους τους ερμηνευτές που έγραψαν ιστορία. Πρόκειται για ένα σπάνιο δημιουργό που βίωσε την επιτυχία από πολύ μικρή ηλικία. Συνεργάστηκε με τον Στέλιο Καζαντζίδη, τον Στράτο Διονυσίου, τη Χαρούλα Αλεξίου, τον Γιώργο Νταλάρα και πολλούς άλλους ερμηνευτές. Έγραψε πέραν των 1800 τραγουδιών κι ακόμα συνεχίζει να καταθέτει το ταλέντο του για όλους εμάς που τον θαυμάζουμε. Ήσυχος, ήρεμος, απλός και ειλικρινής. Ένα σημαντικό πρόσωπο της Ελληνικής δισκογραφίας που μας χάρισε μεγάλα τραγούδια όπως το «Νυχτερίδες και αράχνες», «Απόψε σ' έχω στην αγκαλιά μου», «Αγριολούλουδο», «Νύχτα στάσου», «Υπάρχω», «Στο σταυροδρόμι», «Οι κυβερνήσεις πέφτουνε μα η αγάπη μένει», «Παίξε Χρήστο επειγόντως», «Οι νταλίκες», «Όλοι δικοί μας ήμαστε», «Ο Σαλονικιός», «Αγάπη όλο ζήλια», «Το βραδάκι», «Συλλαβιστά - Ψιθυριστά», «Μη μιλάς, μη γελάς, κινδυνεύει η Ελλάς», «Η Νύχτα θέλει έρωτα», «Όλες του κόσμου οι Κυριακές» κ.α.

Ο Χρήστος Νικολόπουλος αυτή την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 15:15 στην εκπομπή «Μια κουβέντα δρόμος», που στην Ελλάδα μεταδίδεται διαδικτυακά.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!