Μελίνα Κανά & Dilek Koc - Στιγμές από μια παράσταση που… δεν έγινε

(VIDEO & PHOTOS) Στιγμές από την παράσταση «Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κωνσταντινούπολη» στην τηλεοπτική εκπομπή «Στάση ΕΡΤ».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κωνσταντινούπολη» στην ΕΡΤ


Μια στάση στην ΕΡΤ έκαναν την Τετάρτη 1η Φεβρουαρίου η Μελίνα Κανά με την Dilek Koc και το συγκρότημα Rebeletiko και εμφανίσθηκαν στην τηλεοπτική εκπομπή «Στάση ΕΡΤ», που παρουσιάζουν ο Ανδρέας Ροδίτης με την Σόνια Φίλη. Αφορμή, η παράσταση «Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Κωνσταντινούπολη: Σταθμοί & Περάσματα», με τους Μελίνα Κανά, Μάρθα Φριντζήλα, Dilek Koc & τους Rebeletiko που θα ανέβαινε στο Θέατρο «Μικρό Παλλάς» για κάθε Δευτέρα και Τρίτη.

Γράφω πως «θα ανέβαινε», γιατί σύμφωνα με νεότερη ανακοίνωση, η παράσταση αναβλήθηκε, προς το παρόν, εξ’ αιτίας οικογενειακών λόγων βασικού συντελεστή, ενώ θα προγραμματισθούν εκ νέου νέες ημερομηνίες και συντελεστές.

Παρόλα αυτά, έμεινε ένα 38λεπτο οπτικοακουστικό απόσπασμα από την εκπομπή στην ΕΡΤ, με ένα μικρό μέρος του προγράμματος. Αξίζει να σημειώσουμε, πως, τόσο από τη Μελίνα Κανά, όσο και από τον Ανδρέα Ροδίτη, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στον Σταύρο Κουγιουμτζή, ενώ ακούστηκαν δυο από τα σπουδαία τραγούδια του…

Έπαιξαν οι μουσικοί: Τάσος Γεωργόπουλος: (κιθάρα, λάφτα, τραγούδι), Στέλιος Μητρούσης (κοντραμπάσο), Αποστόλης Μπουρνιάς (κρουστά), Κώστας Φόρτσας (κλαρίνο, καβάλ), Τάσος Γιαννούσης (μπουζούκι, τραγούδι).

Φωτογραφίες: Λευτέρης Σαμοθράκης.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!