Μεγάλα ονόματα στον τηλεμαραθώνιο της ΕΡΤ για τη Unicef

Σπουδαίοι καλλιτέχνες δίνουν το «παρών» στο Μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης με θεματικό τίτλο «Υπερασπίσου το παιδί».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η ΕΡΤ θα φιλοξενήσει το Μεγάλο Τηλεμαραθώνιο Αγάπης με θεματικό τίτλο «Υπερασπίσου το παιδί», που διοργανώνει η Ελληνική Εθνική Επιτροπή της Unicef, τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016 στις 18:00 από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Τον Τηλεμαραθώνιο θα παρουσιάσουν η Σταυρούλα Χριστοφιλέα, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, ο Κώστας Αρβανίτης, ο Στέφανος Μουαγκέ, ο Γιάννης Δάρρας, η Άννα Μπουσδούκου, ο Ανδρέας Ροδίτης, η Ντέμπορα Οντόγκ, η Τζένη Μπαλατσινού, ο Θοδωρής Μαραντίνης, η Ρένια Τσιτσιμπίκου και ο Γιάννης Μαυρίδης.

Στο στούντιο της ΕΡΤ θα βρεθούν καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, αθλητές και συγγραφείς, οι οποίοι θα δώσουν το δικό τους μήνυμα αγάπης. Το μουσικό κομμάτι του Τηλεμαραθωνίου θα καλύψουν η Γλυκερία, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Λάκης Παπαδόπουλος, ο Βασίλης Λέκκας, ο Χρήστος Νικολόπουλος, η Ζωή Παπαδοπούλου, η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μπάμπης Στόκας. Επίσης, θα εμφανιστούν οι Athens Brass με χάλκινα, η Χορωδία Τυπάλδου και το Παραδοσιακό Συγκρότημα Ζήση σε ελληνικούς χορούς.

Να σημειωθεί πως η Γλυκερία παρουσίασε πρόσφατα ένα νέο τραγούδι με τίτλο «Τα παιδιά όλου του κόσμου», που έγραψαν για τα 70 χρόνια της Unicef ο Ανδρέας Λάμπρου και ο Αργύρης Χατζηνάκης και ερμηνεύει η Γλυκερία με την παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!