Με τον Μέγα Τσιτσάνη το οπισθόφυλλο της Sportday (18/1/17)

«Αν ήταν ο ποδοσφαιριστής θα αποτελούσε ένα κράμα από Πελέ, Μαραντόνα, Μπεκενπάουερ, Κρόιφ και Μπάτζιο. Αν ήταν προπονητής…».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
18/01/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Κέρκης
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Στον Μέγα Βασίλη Τσιτσάνη που γεννήθηκε και έφυγε απ’ τη ζωή 18 Γενάρη, αφιερώνει το οπισθόφυλλο της η εφημερίδα Sportday μέσω του ogdoo.gr.

Η επικαιρότητα του τραγουδιού και οι κορυφαίες στιγμές του δίνουν την αφορμή για νύξεις και τοποθετήσεις με νόημα στην ευρηματική ενότητα με τίτλο «Πίπες και Φτερά» και υπότιτλο «Μπάλα μετά μουσικής» που υπογράφει ο διευθυντής του ogdoo.gr, συγγραφέας και στιχουργός Κώστας Μπαλαχούτης.

Οι χαρές και οι καημοί του ποδοσφαίρου, κυρίως, αλλά και των άλλων αθλημάτων «συμπορεύονται» με τις αγωνίες, τα όνειρα, τα ταξίδια, τους έρωτες, τις ήττες και τις αλήθειες των τραγουδιών. Άλλωστε το τραγούδι -όταν είναι τραγούδι- και το τόπι, ως τα πιο λαοφιλή «αθλήματα» συχνά αποτέλεσαν και αποτελούν καθρέφτη της κοινωνίας και του τόπου που τα γεννά…
sportday181
Το οπισθόφυλλο της Sportday, που μπορείτε να διαβάσετε στο ogdoo.gr μέσα από το pdf που ακολουθεί, είναι μια χορηγία της πίπας Herb.
Συνημμένα αρχεία:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!