Μαργιολά, Παπαϊωάννου, Βαλαρούτσος στην ΕΡΤ

(ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO) Η Σαββέρια Μαργιολά, ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Απόστολος Βαλαρούτσος στην εκπομπή «Στάση ΕΡΤ».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Μια παρέα είμαστε» στην ΕΡΤ…


Μια στάση στην ΕΡΤ έκαναν την Τετάρτη 5 Απριλίου η Σαββέρια Μαργιολά, ο Πάνος Παπαϊωάννου και ο Απόστολος Βαλαρούτσος και εμφανίσθηκαν στο τελευταίο μέρος της τηλεοπτικής εκπομπής «Στάση ΕΡΤ» που παρουσιάζουν ο Ανδρέας Ροδίτης και η Σόνια Φίλη.

Αφορμή στάθηκαν οι εμφανίσεις τους στο «Upstage» του Γυάλινου Μουσικού Θεάτρου, που πραγματοποιήθηκαν τις Παρασκευές 31 Μαρτίου και 7 Απριλίου. Μαζί τους ήταν ο Μιχάλης Ευδαίμων στο μπάσο, ο Στέφανος Σακελλαρίου στα τύμπανα, ο Μάριος Μούρμουρας στην κιθάρα και ο Νίκος Πασσαλίδης στο λαούτο και το μπουζούκι.

Το μικρό πρόγραμμα του σχήματος ξεκίνησε με ένα τραγούδι που, 36 χρόνια μετά την αρχική του ηχογράφηση με τον Δημήτρη Μητροπάνο, παραμένει ιδιαίτερα επίκαιρο. Αναφέρομαι στο «Μια παρέα είμαστε» του Γιώργου Χατζηνάσιου και του Μιχάλη Μπουρμπούλη. Όπως ήταν φυσικό, από ένα πρόγραμμα με τους συγκεκριμένους ερμηνευτές δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα «Μεροκάματα» του Χρυσόστομου Καραντωνίου και του Δημήτρη Παπαχαραλάμπους, από τον «Χορό των ημερών» του Πάνου Παπαϊωάννου, το «Τριανταφυλλάκι» του Απόστολου Βαλαρούτσου, που πρωτοτραγούδησε ο Γιάννης Χαρούλης το 2006 στο cd «Δάκρυ στο γυαλί» της Εστουδιαντίνας Νέας Ιωνίας, ενώ η Σαββέρια Μαργιολά τραγούδησε το «Σε ποια θάλασσα αρμενίζεις» του Νίκου Καλλίνη και της Δήμητρας Νεοφύτου, ένα τραγούδι από την «Αλισάχνη», το δεύτερο προσωπικό της δίσκο, που κυκλοφόρησε το 2013.

Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε το απόσπασμα της εκπομπής.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!