Magic De spell, Υπόγεια Ρεύματα & Δημήτρης Μητσοτάκης στην Unknown Sound

(VIDEO) Ίσως η σημαντικότερη στιγμή στα 2,5 χρονιά της Unknown Sound.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
17/12/2018
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου καλεσμένοι στο studio της ΕΡΤ Open 106.7 Fm βρέθηκαν ο Θοδωρής Βλαχάκης (Magic De Spell), ο Γρηγόρης Κλιούμης (Υπόγεια Ρεύματα) και ο Δημήτρης Μητσοτάκης (Ενδελέχεια). Αφορμή ήταν η σύμπραξή τους για δυο εμφανίσεις στο Κύτταρο, στις 4 & 5 Ιανουαρίου.

Η περσινή sold out συναυλία, που άφησε εκατοντάδες κόσμου εκτός, ήταν η έναρξη της κουβέντας, ενώ οι συντελεστές εξήγησαν τι να περιμένουμε και τι θα δούμε σε λίγες μέρες πάνω στη σκηνή με τα Υπόγεια Ρεύματα (κυκλοφορεί ήδη το 7'' με δυο καινούργια τραγούδια, τα «Κάτι» και «Δεν είναι αρκετό») και τους Magic De Spell («Γιάννη», Digital Single που καυτηριάζει τη σημερινή κατάσταση με τη γνωστή παροιμία, «Τι είχες Γιάννη, τι είχα πάντα...») να μας επιβεβαιώνουν πως βρίσκονται στην καλύτερη περίοδό τους δημιουργικά, αφήνοντας ήδη το 2018 με καινούργια τραγούδια και ετοιμάζοντας τα επόμενα για τη χρονιά που έρχεται. Το ίδιο ισχύει και για τον Δημήτρη Μητσοτάκη, που τις επόμενες μέρες κυκλοφορεί καινούργιο τραγούδι σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Κατσιμάνη, όπως και το «Στην Καλλιθέα» που κυκλοφόρησε λίγες μέρες πριν στο προσωπικό του κανάλι στο youtube.

Φυσικά δε θα μπορούσε να μη γίνει κουβέντα για τα ραδιόφωνα και το «κοινό μυστικό» πως έχουν γίνει Paylist εδώ και πολλά χρόνια. Οι συγκεκριμένοι καλλιτέχνες, βέβαια, έχουν ήδη διαγράψει μια πορεία, ανησυχητικό όμως είναι το μέλλον για τα νέα συγκροτήματα - καλλιτέχνες που δεν θα έχουν την ευκαιρία να ακουστούν -και ας κρίνει ο κόσμος εάν αξίζουν ή όχι- όπως είναι τα πράγματα σήμερα στο ραδιοφωνικό τοπίο.

Αυτό που κρατάω, συνοψίζοντας, είναι ο σεβασμός που είχε ο ένας απέναντι στον άλλον, χωρίς καθόλου ανταγωνισμό, μια που μόνο έτσι μπορεί η ελληνική ροκ σκηνή να προχωρήσει... Γιατί κάτι γίνεται, βγαίνουν πράγματα, υπάρχουν συγκροτήματα εξαιρετικά και αξιόλογα και ενωμένοι όλοι έχουν πολλά να δώσουν.

Ακολουθεί στο παρακάτω link ολόκληρη η εκπομπή:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!