Λιζέτα Καλημέρη: «Ο καινούργιος δίσκος ήταν ένα αναπάντεχο δώρο από τον Ορφέα Περίδη»

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Η ερμηνεύτρια με καινούργια και παλιά τραγούδια, στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Η Λιζέτα Καλημέρη στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης


Την Τετάρτη 30 Ιανουαρίου, μια από τις σημαντικότερες ερμηνεύτριες των τελευταίων τριάντα χρόνων, η Λιζέτα Καλημέρη ήταν φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει… το ωδείο», που επιμελείται και παρουσιάζει ο υπογράφων στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης στους 100,6 fm.

Αν και μετά από τόσα χρόνια διαδρομής, δεν χρειάζονται ιδιαίτερες αφορμές για μια συζήτηση με την Λιζέτα Καλημέρη, κυριότερη αιτία για τη συνάντησή μας στάθηκε η κυκλοφορία, πριν από λίγους μήνες, του τελευταίου της δίσκου με τίτλο «Εν Φλύα», με τραγούδια του Ορφέα Περίδη σε στίχους Γιώργου Σιδερή, Τίτου Πατρίκιου, Μανώλη Ρασούλη, Ρώμου Φιλύρα, Δήμητρας Παντελίδα - Μελάκη και του ίδιου του Περίδη. Τη μουσική ενός τραγουδιού υπογράφει ο Γρηγόρης Μελάκης.

Στο πρώτο ημίωρο της εκπομπής ακούστηκαν κάποια τραγούδια από το «Εν Φλύα», ενώ στη συνέχεια έγινε μια αναδρομή στη δισκογραφία της Λιζέτας Καλημέρη, με μια επιλογή από λιγότερο γνωστά τραγούδια και ξεχωριστά ντουέτα της με άλλους ερμηνευτές, αλλά και ανέκδοτες, ζωντανές ηχογραφήσεις από τηλεοπτικές εκπομπές στις οποίες συμμετείχε…
01.Lizeta Thanasis SMALL
Στο video μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!