Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Νίκος Πορτοκάλογλου στο «Art Week»

Για το ξεκίνημά τους, για τις αναζητήσεις τους, την παγίδα της σιγουριάς, ευτυχείς στιγμές, δύσκολες περιόδους και πόσο σημαντικό θεωρούν να αφήσουν καλλιτεχνικό αποτύπωμα.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το «Art Week» παρουσιάζει καταξιωμένους Έλληνες καλλιτέχνες. Η Λένα Αρώνη συνομιλεί με μουσικούς, σκηνοθέτες, λογοτέχνες, ηθοποιούς, εικαστικούς, με ανθρώπους οι οποίοι, με τη διαδρομή και την αφοσίωση στη δουλειά τους, έχουν κατακτήσει την αναγνώριση και την αγάπη του κοινού.

Μιλούν στο «Art Week» για τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το αντικείμενό τους και περιγράφουν χαρές και δυσκολίες που συναντούν στην πορεία τους.

Η εκπομπή ευελπιστεί να αναδείξει το προσωπικό στίγμα Ελλήνων καλλιτεχνών, που έχουν εμπλουτίσει τη σκέψη και την καθημερινότητα του κοινού που τους ακολουθεί.

«Λαυρέντης Μαχαιρίτσας & Νίκος Πορτοκάλογλου»


Δύο από τους πιο δημοφιλείς τραγουδοποιούς υποδέχεται η Λένα Αρώνη στο «Art Week», που μεταδίδεται την Τρίτη 5 Μαρτίου 2019, στις 21:30, από τη συχνότητα της ΕΡΤ2.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Νίκος Πορτοκάλογλου, με αφορμή τις εμφανίσεις τους με τίτλο «Τι έχει μείνει απ’ τη φωτιά», μοιράζονται σκέψεις για όσα τους συνδέουν καλλιτεχνικά και προσωπικά. Συζητούν για το ξεκίνημά τους, για τις αναζητήσεις τους, την παγίδα της σιγουριάς, για ευτυχείς στιγμές, δύσκολες περιόδους και το πόσο σημαντικό θεωρούν να αφήσουν καλλιτεχνικό αποτύπωμα που να αφορά πραγματικά τον κόσμο.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 5 Μαρτίου 2019, στις 21:30

Παρουσίαση - αρχισυνταξία: Λένα Αρώνη
Σκηνοθεσία: Μανώλης Παπανικήτας

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!