Ξανά στα περίπτερα ο «Μπλεκ»!

Ο αγαπημένος ήρωας κυκλοφορεί ανανεωμένος, με νέες αδημοσίευτες ιστορίες, ποικιλία χαρακτήρων κ.α.!
16/07/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο ήρωας του δημοφιλούς κόμικ Μπλεκ επανακυκλοφορεί σε όλα τα περίπτερα της Ελλάδας, ευελπιστώντας όχι μόνο να προκαλέσει νοσταλγία στους 50άρηδες, αλλά να δημιουργήσει και νέο κοινό.

Ο αγαπημένος ήρωας κυκλοφορεί ανανεωμένος, με νέες αδημοσίευτες ιστορίες, ποικιλία χαρακτήρων, μηνιαίους διαγωνισμούς με δώρα και πολλές ακόμα εκπλήξεις. Επιπλέον, περιλαμβάνει τον «Τετρακοσάρη», ένα ρεαλιστικό χαρακτήρα εμπνευσμένο από την ελληνική πραγματικότητα σε εικονογράφηση του Κώστα Φραγκιαδάκη και σενάριο του Νίκου Νικολαΐδη.

Το περιοδικό εμφανίσθηκε για πρώτη φορά στα περίπτερα της χώρας μας τον Ιούνιο του 1969, προερχόμενο από την γειτονική Ιταλία («Il Grande Blek Magigno», ο ιταλικός τίτλος), καρπός των διάσημων δημιουργών Sartoris, Sinchetto και Guzzon («EsseGesse»), οι οποίοι στις 3 Οκτωβρίου 1954 εμπνεύστηκαν τη χαρακτηριστική φιγούρα του ξανθού γίγαντα κυνηγού με το γούνινο καπέλο με ουρά, ο οποίος διακρίθηκε στον αγώνα για την αμερικανική ανεξαρτησία από τους Βρετανούς αποικιοκράτες, κατά τα τέλη του 18ου αιώνα.
mplek 01
Πηγή: protothema.gr

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

ates