Kalamarianews.gr - Τα νέα της Καλαμαριάς στο διαδίκτυο

Το «www.kalamarianews.gr» αποτελεί μια νέα και φιλόδοξη προσπάθεια να καταγραφεί και να αναδειχθεί το κοινωνικό, το πολιτιστικό, το πολιτικό αλλά και το οικονομικό γίγνεσθαι της περιοχής της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Προσκαλώντας και επιθυμώντας τη συμμετοχή τόσο των πολιτών όσο και των φορέων της Καλαμαριάς, το νέο αυτό portal σκοπεύει να δημιουργήσει έναν πόλο επικοινωνίας και ζύμωσης απόψεων για τα θέματα που απασχολούν την περιοχή μας. Για το λόγο αυτόν είναι επιθυμητή η ελεύθερη έκφραση των διαφορετικών απόψεων, που ενδεχομένως να υπάρχουν για ζητήματα που αφορούν το παρόν και το μέλλον της Καλαμαριάς, από όσους ενδεχομένως θα ήθελαν να συνεισφέρουν στο διάλογο και τη διαμόρφωση αποφάσεων. Το «kalamarianews» ενθαρρύνει ήδη μέσα από σχετική εφαρμογή την αποτύπωση αυτών των απόψεων αλλά και την καταγραφή των προβλημάτων με σκοπό να προωθήσει το διάλογο αλλά και να βοηθήσει στην επίλυσή τους.

Ταυτόχρονα το portal μας μαζί με τον ενημερωτικό του χαρακτήρα για τα δρώμενα της Καλαμαριάς σε πολιτικό, δημοτικό, κοινωνικό, πολιτιστικό, οικονομικό  αλλά και αθλητικό επίπεδο, θα φιλοδοξούσε να αποτελέσει και τον «πομπό» μηνυμάτων από το διαμορφούμενο ανθρώπινο δυναμικό της περιοχής με απώτερο στόχο να δημιουργηθεί ένα κύτταρο προβολής των υπαρχόντων αλλά και των νέων προσπαθειών των κατοίκων σε κάθε επίπεδο δημιουργίας.

Πεποίθησή μας είναι ότι ο δεύτερος μεγαλύτερος δήμος της Βόρειας Ελλάδας θα πρέπει να διαθέτει και την απαραίτητη ελεύθερη πλατφόρμα επικοινωνίας και προβολής, τόσο με το ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης αλλά και με την υπόλοιπη Ελλάδα. Θα αποτελούσε μεγάλη ικανοποίηση για εμάς αν καταφέρναμε έστω ένα μικρό μέρος των όσων σχεδιάζουμε με τη βοήθεια της κοινωνίας της Καλαμαριάς.

Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στην προσπάθεια με ανοιχτό μυαλό και δημιουργική διάθεση.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!