Η Βίκυ Μοσχολιού του Γιώργου Ζαμπέτα

(ΑΚΟΥΣΤΕ) Ο Μέντα 88 και το ogdoo.gr παρουσιάζουν: Τα μεγάλα τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα με τη λαϊκή του ιέρεια.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
To Σαββατοκύριακο 4 και 5 Μαρτίου στο «και μισή κάθε ώρας» η ιστορική φωνή της Βίκυς Μοσχολιού είναι στο Μέντα 88 μέσα απ’ τα μεγάλα τραγούδια του Γιώργου Ζαμπέτα.

Όλα αυτά από το Μέντα 88 και το ogdoo.gr στην ενότητα του Σαββατοκύριακου 48 ώρες, που μέσα σε σύντομο διάστημα έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το κοινό.

Τα κείμενα επιμελείται ο συγγραφέας και διευθυντής του ogdoo.gr Κώστας Μπαλαχούτης, ο οποίος μεταξύ άλλων επισημαίνει: «Το δισκάκι 45 στροφών με τα Δάκρυα και Χωρισμός σε στίχους Γιάννη Παπανικολόπουλου και Δημήτρη Χριστοσούλου αντίστοιχα θα ακολουθήσουν τα Δειλινά και Πάει - πάει σε στίχους του Χαράλαμπου Βασιλειάδη, Ξημερώματα, Πόρτα κλειστή τα χείλη σου, Πάρε το δρόμο τον παλιό σε στίχους του Χριστοδούλου και Γιατί με πρόδωσες σε στίχους του Παπανικολόπουλου. Τα περισσότερα από αυτά εξακολουθούν και σήμερα να τραγουδιούνται σε νυχτερινά κέντρα, μουσικές σκηνές και συναυλίες και να αναμεταδίδονται από το ραδιόφωνο. Είναι τα πρώτα τραγούδια σουξέ που χρεώνεται σαν ερμηνεύτρια η Μοσχολιού και αυτά που σηματοδοτούν μια νέα, ουσιαστικότερη, άνοιξη για τον Γιώργο Ζαμπέτα και στην δισκογραφία, ως συνθέτης, αλλά κυρίως στην διασκέδαση όπου πλέον θα είναι κορυφαίος και περιζήτητος πρωταγωνιστής έχοντας πολύ συχνά στο πλευρό του τη Μοσχολιού. Οι δυο τους θα συνυπάρξουν στο ίδιο πάλκο, όπου για να τους απολαύσουν παρατηρείται κοσμοσυρροή. Όλη η κοσμική Αθήνα υποκλίνεται στο ταλέντο και την κεφάτη ατμόσφαιρα που δημιουργούν, ενώ το ίδιο συμβαίνει με τους διεθνείς αστέρες του καλλιτεχνικού κόσμου και την πολιτικής σκηνής που επισκέπτονται για διάφορους λόγους την πατρίδα μας».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!