Η «Θητεία» του Μιχάλη Μενιδιάτη «Στο Κόκκινο 105,5»

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Ο Κώστας Μπαλαχούτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Αλέξη Βάκη με αφορμή τη βιογραφία που έγραψε για το Μιχάλη Μενιδιάτη.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ο συγγραφέας και διευθυντής του ogdoo.gr Κώστας Μπαλαχούτης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Αλέξη Βάκη «Εδώδιμα και αποικιακά» στο ραδιοφωνικό σταθμό Στο Κόκκινο 105,5.

Αφορμή, η βιογραφία του Μιχάλη Μενιδιάτη «Πετραδάκι Πετραδάκι έως την κορυφή» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μένανδρος» με την υπογραφή του Μπαλαχούτη. Την έκδοση προλογίζουν ο Μίμης Πλέσσας, ο Χρήστος Νικολόπουλος, ενώ υπάρχει και μια ανέκδοτη συνέντευξη του Διονύση Σαββόπουλου.

Στην εκπομπή έδωσε τηλεφωνικά το «παρών» και ο συνθέτης Κώστας Καλδάρας. Ως γνωστόν, ο Μιχάλης Μενιδιάτης ήταν «παιδί» του Απόστολου Καλδάρα και στη βιογραφία υπάρχουν πολλές αναφορές σε αυτόν. Καλδάρας και Μενιδιάτης μάλιστα, συνδέονταν μεταξύ τους με κουμπαριά…

Από τα κύρια χαρακτηριστικά της εκπομπής ήταν οι επιλογές του Αλέξη Βάκη, που δεν στάθηκε στις μεγάλες επιτυχίες του Μιχάλη Μενιδιάτη, αλλά επέλεξε κάποιες από τις λιγότερο γνωστές στιγμές της μεγάλης διαδρομής του στο λαϊκό τραγούδι…

Στο video μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!