Η «Προγραμματισμένη» εμφάνιση του «Απρογραμμάτιστου» Γιάννη Ζουγανέλη

(VIDEO) Στις 3 Φεβρουαρίου 1955 γεννήθηκε στην Αθήνα ο χαρισματικός Γιάννης Ζουγανέλης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Σαν σήμερα…


Στις 3 Φεβρουαρίου 1955 γεννήθηκε στην Αθήνα (με καταγωγή από την Μύκονο και την Νάξο) ο χαρισματικός Γιάννης Ζουγανέλης.

Ο «Απρογραμμάτιστος» στην ΕΡΤ


Εκτός από τη συμμετοχή του στις παραστάσεις «Εδώ στο Νότο» με τον Γιώργο Νταλάρα, τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα και τον Γιάννη Κότσιρα στην «Ακτή Πειραιώς», ο Γιάννης Ζουγανέλης πραγματοποιεί αυτή την εποχή σειρά παραστάσεων στη μουσική - θεατρική σκηνή του Πολυχώρου Πολιτισμού Αθηναΐς με τίτλο «Απρογραμμάτιστος». Ήδη έχουν πραγματοποιηθεί τρεις παραστάσεις και απομένει η τελευταία την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2017.

Με αυτή την αφορμή, την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου ο Γιάννης Ζουγανέλης εμφανίσθηκε «προγραμματισμένα» στην τηλεοπτική εκπομπή «Στάση ΕΡΤ», που παρουσιάζουν στην ΕΡΤ 1 ο Ανδρέας Ροδίτης με την Σόνια Φίλη, παρουσιάζοντας ένα μικρό μέρος του προγράμματος της «Αθηναΐδας».

Μαζί του τραγούδησε η Τάνια Ρόκκα και έπαιξαν οι μουσικοί: Παναγιώτης Αυγερινός (κιθάρα), Φίλιππος Βασιλόπουλος (κρουστά), Αλέξανδρος Ζουγανέλης (πνευστά), Γιάννης Πουρνάρας (μπουζούκι), Κώστας Σπυράτος (κρουστά). Υπεύθυνος για τις βιντεοπροβολές ήταν ο Πάνος Ζενίδης.

Στο video μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρο το απόσπασμα της εκπομπής με τον Γιάννη Ζουγανέλη.

Φωτογραφίες: Λευτέρης Σαμοθράκης.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!