Η Πέμη Ζούνη έκοψε κι άλλη εκπομπή με τη Μπέσσυ Γιαννοπούλου

Τι λέει η θεατρική παραγωγός
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Δεν έχει τέλος το «σίριαλ» μεταξύ της ηθοποιού Πέμης Ζούνη και της πρώην συνεργάτη της και θεατρικής παραγωγού Μπέσσυς Γιαννοπούλου.

Μετά την ματαίωση της προβολής της μαγνητοσκοπημένης εκπομπής της Ελεωνόρας Μελέτη, η θεατρική παραγωγός ήταν καλεσμένη στην εκπομπή του δημοσιογράφου Πέτρου Κουσουλού στο OPEN, η εκπομπή είχε μαγνητοσκοπηθεί κανονικά και θα έπαιζε χθες το βράδυ. Τελικά όμως, δεν βγήκε στον αέρα ποτέ!

Όπως αναφέρει η Μπέσσυ Γιαννοπούλου σε ανάρτηση της στο facebook, η Πέμη Ζούνη δεν επέτρεψε και πάλι να βγει η συγκεκριμένη στον αέρα, καθώς επικαλέστηκε προσωπικά δεδομένα.

«Για μια ακόμα φορά ζήτησε να κοπεί η εκπομπή. Να κοπεί η φωνή μου. Καλυπτόμενοι πίσω από τα προσωπικά δεδομένα Ποια προσωπικά δεδομένα; Αυτά που η άλλη πλευρά έχει δώσει στην δημοσιότητα εδώ και ένα χρόνο;;; Φοβάται να ακουστεί η αλήθεια;;; Το να κρύβεις την πραγματικότητα και να κρύβεσαι πίσω από προσωπικά δεδομένα δεν είναι η λύση. Γιατί η αλήθεια θα λάμψει αργά η γρήγορα !! “Αν έχεις την ικανότητα να αγαπάς, αγάπησε πρώτα Τον εαυτό σου” - Μπουκόφσκι», έγραψε η θεατρική παραγωγός στην ανάρτησή της.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!