Η Μαρίζα Κωχ στο «Αληθινό ραδιόφωνο»

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛH ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Η Μαρίζα Κωχ μίλησε για όλα στην εκπομπή του Γιάννη Σκουλετάκη στον Real fm.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Η Μαρίζα Κωχ στον Real fm

Καλεσμένη του Γιάννη Σκουλετάκη στην εκπομπή του «Το ελληνικό τραγούδι στο αληθινό ραδιόφωνο» στον Real fm 97,8, ήταν στις 9 Απριλίου 2016 η Μαρίζα Κωχ...

Σε μια από τις σπάνιες εμφανίσεις της στα ΜΜΕ, η τραγουδίστρια, δημιουργός και δασκάλα μουσικής και φωνητικής, αναφέρθηκε στο Κέντρο βιωματικής μουσικής, κίνησης και λόγου για παιδιά που διατηρεί, στο κρασί «Φάτα Μοργκάνα», που η ίδια δημιουργεί στη Σαντορίνη, ενώ θυμήθηκε στιγμές και περιστατικά από την πενηντάχρονη και πλέον διαδρομή της στο ελληνικό τραγούδι.

Μίλησε για τη συνεργασία της με τον Μίκη Θεοδωράκη και τη νύχτα της 21ης Απριλίου 1967, τη σχέση της με την ποίηση του Νίκου Καββαδία, τον πρωτοποριακό και «ανατρεπτικό», για την εποχή του, δίσκο «Αραμπάς», την Μαρία Δημητριάδη, τον Νίκο Ξυλούρη, τη συμμετοχή της στη Εurovision το 1976 και τραγούδησε «a capella» κάποιους στίχους από το «Νανούρισμα» του Μάνου Λοΐζου και του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Η εκπομπή μεταδόθηκε σε επανάληψη στις 11 Αυγούστου.

Αξίζει να αναφέρουμε για την ιστορία, πως ο Γιάννης Σκουλετάκης είχε τον ραδιοφωνικό σταθμό «Βερόνικα 97,8», από τα «σπλάχνα» του οποίου γεννήθηκε ο «Real fm 97,8», ενώ αυτή την εποχή παρουσιάζει τη δική του εκπομπή στον «Real fm», κάθε Σάββατο από τις 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα, παρουσιάζοντας στιγμές και σημαντικά πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού...

H εκπομπή επαναλαμβάνεται κάθε Σάββατο στις 10 το βράδυ στην Θεσσαλονίκη από τον «Real fm 107, 1».

Τον ευχαριστώ ιδιαιτέρως για την παραχώρηση της εκπομπής με την Μαρίζα Κωχ, που μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη στο video που ακολουθεί.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!