«Η Αυλή των Χρωμάτων»: Αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου

(PHOTOS) Τραγουδούν ο Άγγελος, ο Στέλιος και ο Διαμαντής Διονυσίου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

«Αφιέρωμα στον Στράτο Διονυσίου»


Η «Αυλή των Χρωμάτων» με την Αθηνά Καμπάκογλου, την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019 και ώρα 20:30 στην ΕΡΤ2, βαδίζει σε λαϊκά μονοπάτια και ακολουθεί τα βήματα του μεγάλου λαϊκού ερμηνευτή Στράτου Διονυσίου.

Παρόντες ο Άγγελος, ο Στέλιος και ο Διαμαντής Διονυσίου, που τραγουδούν τις μεγάλες του επιτυχίες και εξομολογούνται άγνωστες πτυχές της σχέσης με τον πατέρα τους.

Στην παρέα ακόμη, ο στενός του συνεργάτης, στιχουργός Σπύρος Γιατράς, ο ερευνητής του ελληνικού τραγουδιού Κώστας Μπαλαχούτης και ο συγγραφέας Κώστας Παπασπήλιος, οι οποίοι αναλύουν το φαινόμενο «Στράτος Διονυσίου».

Μιλούν για τα χαρακτηριστικά που συνθέτουν την ιδιαίτερη προσωπικότητα του βάρδου με το τεράστιο λαϊκό έρεισμα, τις επιλογές και τη στάση ζωής του, στοιχεία που εν τέλει συνέβαλαν στη διατήρηση του μύθου του για τρεις δεκαετίες.

Οι χορευτές της Σχολής Marie Claire του Θοδωρή Χαλά συντροφεύουν και στο αποψινό αφιέρωμα. Συγκεκριμένα, χορεύουν οι: Δημήτρης Ακρίδας, Σοφία Πάντου, Στεφανία Ακρίδα και Νατάσσα Τσάκου.

Παίζουν οι μουσικοί: Νίκος Στρατηγός (πιάνο - διεύθυνση ορχήστρας), Κώστας Ταστενίρογλου (μπουζούκι), Θόδωρος Κατσαρός (μπουζούκι), Γιάννης Καλκάνης (ντραμς), Γιώργος Στάντζος (ηλ. μπάσο), Χρήστος Μιχάλης (κιθάρα).
DSC 3896
Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, στις 20:30

Σκηνοθεσία: Χρήστος Φασόης
Παρουσίαση - αρχισυνταξία: Αθηνά Καμπάκογλου
Διεύθυνση παραγωγής: Θοδωρής Χατζηπαναγιώτης
Δημοσιογραφική επιμέλεια: Κώστας Λύγδας
Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιάννης Λαζαρίδης
Μουσική σήματος: Στέφανος Κορκολής
Σκηνογραφία: Ελένη Νανοπούλου
Διακόσμηση: Βαγγέλης Μπουλάς
Φωτογραφίες: Μάχη Παπαγεωργίου

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!