Γιώργο Περρή, θα πεις κι ένα τραγούδι;

(VIDEO) Ποδαρικό στη νέα σεζόν κάνει ένας νέος αλλά εξαιρετικός τραγουδιστής με βιογραφικό που θα ζήλευαν πολλοί «φτασμένοι» συνάδελφοί του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο μήνας του Σεπτεμβρίου, για όσους έχουν «εκκρεμότητες» δημιουργικές, είναι πάντοτε ένας μήνας ευλογημένος. Σεπτέμβριο επανεκκινούν όλες εκείνες οι δραστηριότητες που τελικά καθορίζουν την υπόσταση καθενός και διευκρινίζουν ουσιαστικά την χρονιά που μπαίνει. Γιατί, κακά τα ψέματα, η ουσιαστική πρωτοχρονιά βρίσκεται κάπου μέσα στο Σεπτέμβριο. Εδώ και χρόνια, μάλιστα, ακριβώς για αυτό το λόγο αλλάζω ημερολόγιο (ναι, έχω ακόμα ημερολόγιο) κάθε φθινόπωρο.

Για εμάς, εδώ στο «Θα πεις κι ένα τραγούδι;», οι τελευταίες μέρες του Αυγούστου κύλησαν βασανιστικά αργά. Είχαμε επιστρέψει (όσοι είχαμε επιστρέψει) από τις διακοπές μας και αναμέναμε την επιστροφή και των υπολοίπων για να ξεκινήσουμε πάλι την εκπομπή μας. Να ανταμώσουμε ξανά με δημιουργικούς ανοιχτόμυαλους ανθρώπους του τραγουδιού και της μουσικής που αγαπήσαμε. Ποδαρικό στη νέα σαιζόν μας, κάνει ένας νέος αλλά εξαιρετικός τραγουδιστής με βιογραφικό που θα ζήλευαν πολλοί «φτασμένοι» συνάδελφοί του: ο Γιώργος Περρής. Και όχι δι’ ασήμαντον αφορμήν. Τουναντίον.

Βλέπετε, στις 28 Σεπτεμβρίου, στη σκηνή του Ηρωδείου, ο Γιώργος Περρής θα συναντήσει τον παγκοσμίου φήμης Michel LeGrand για μια συναυλία που «ιντριγκάρει» και ταυτοχρόνως προξενεί θαυμασμό και περιέργεια. Δεν συζητήσαμε μόνο αυτό το γεγονός με το γενναιόδωρο Γιώργο Περρή, αλλά είπαμε πολλά για την έως τώρα διαδρομή του στο τραγούδι και τις μεγάλες διεθνείς του συνεργασίες.

Εσείς δεν έχετε παρά να δείτε το σχετικό βίντεο εδώ

…να εγγραφείτε εδώ στο κανάλι μας για να παρακολουθείτε πρώτοι τις επόμενες εκπομπές μας και να μας ευχηθείτε καλή νέα αρχή!

Από μεριάς μας, μια λέξη: ευγνώμονες! Καλή σεζόν.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!