Γερμανός, Vavouras & Cadillacs, Assoi tou Salvador στην ΕΡΤ2

Στο πλαίσιο των συναυλιών που περιελάβανε η πολιτιστική-μουσική δράση «SummERTime - Καλοκαίρι στην Αγία Παρασκευή 2017», την οποία συνδιοργάνωσαν η ΕΡΤ και ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Βαγγέλης Γερμανός και ο Johnny Vavouras με τους Cadillacs πραγματοποίησαν ένα ξεχωριστό μουσικό ταξίδι. Τη συναυλία άνοιξαν οι Assoi tou Salvador, που συμμετείχαν με επιτυχία στο YourBand@ERT. Τη μπάντα αποτελούν οι Salvador (κιθάρα, φωνή, πρωτότυπες συνθέσεις, διασκευές, ενορχηστρώσεις), Άντα Σεραϊδάρη (φωνή), Κώστας Στάικος (σαξόφωνα, φωνητικά), Άγγελος Γεωργάκης (μπάσο, φωνητικά), Βαγγέλης Κορακάς (ντραμς).

Ο Βαγγέλης Γερμανός τραγούδησε επιτυχίες που μέχρι σήμερα σιγοτραγουδιούνται. Η «Κρουαζιέρα» του τραγουδοποιού έγινε 35 χρόνων και κάλεσε το κοινό να την τραγουδήσει παρέα με τον «Κηπουρό», τον «Απόκληρο», το «Γράμμα», το «Βραχυκύκλωμα», το «Γιο του ανέμου» κ.ά. Τον αειθαλή δημιουργό συνόδευσε ένα εξαιρετικό jazz τρίο, αποτελούμενο από τους Πάρη Γκαγκαστάθη (χάμοντ), Μάνο Λούτα (μπάσο), Παύλο Λογαρά (ντραμς).

Την παραγωγή επιμελήθηκε ο Φώτης Χαλκιάς.

O Johnny Vavouras και οι Cadillacs διασκέδασαν με ξέφρενες μελωδίες εδώ και 30 χρόνια. Πιστοί στον ήχο των 50’s με rock n’ roll, swing και blues καταβολές, ζωντάνεψαν το jukebox των ονείρων τους, παραμένοντας φρέσκοι και ζωηροί, διεκδικώντας πάντα την παιδικότητά τους και τη χαρά για ζωή.

Τη συναυλία παρουσίασε ο Ανδρέας Ροδίτης.

Info:


ΕΡΤ2 - «SummERTime 2017»
Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 21:00

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!