Φωτεινή Βελεσιώτου: «Τις μέλισσες δεν πρόλαβε να τις πει η Μπέλλου!»

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Μια ξεχωριστή εκπομπή με άρτιες ζωντανές ηχογραφήσεις και απολαυστικές αφηγήσεις.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Η Φωτεινή Βελεσιώτου στο Δεύτερο Πρόγραμμα


Καλεσμένοι της Δήμητρας Κόχιλα στην εκπομπή της «Μεσημέρι στο Δεύτερο», στο Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας, ήταν το Σάββατο 27 Ιανουαρίου η Φωτεινή Βελεσιώτου και οι φίλοι και συνεργάτες της Σωτήρης Μπαλλάς, που τραγούδησε και έπαιξε κιθάρα, Νίκος Παπαναστασίου, που έπαιξε πιάνο και ακορντεόν, Γιώργος Καραμφίλλης με το μπουζούκι, τον τζουρά και τον μπαγλαμά του και Διονύσης Μακρής στο κοντραμπάσο.

Ερμηνεύτρια και μουσικοί παρουσίασαν ένα μέρος του προγράμματος που ταξιδεύει αυτή την εποχή σε Ελλάδα και Κύπρο. Αξίζει να σημειωθεί, πως η αρτιότητα των εκτελέσεων και ο άψογος ήχος ήταν εφάμιλλα της ποιότητας που θα μπορούσε να έχει ένα cd που ηχογραφήθηκε σε επαγγελματικό studio ηχογραφήσεων.

«Έκοψα το τσιγάρο για να έρχομαι να σας ακούω!»


Ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες και διανθισμένες με το πλούσιο χιούμορ που τη διακρίνει, ήταν οι αφηγήσεις της Φωτεινής Βελεσιώτου σχετικά με τη διαδρομή της στο τραγούδι. Αναφερόμενη μάλιστα στις «Μέλισσες», το τραγούδι του Γιώργου Καζαντζή και της Ελένης Φωτάκη με το οποίο την έμαθε όλη η Ελλάδα, είπε πως σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στην Σωτηρία Μπέλλου, ένας από τους παρευρισκόμενους ζήτησε ν’ ακούσει τις «Μέλισσες». Για να λάβει την αφοπλιστική απάντηση: «Δεν πρόλαβε παιδιά να τις πει η Σωτηρία Μπέλλου! Αλλιώς θα σας τις έλεγα…»

Ενώ στον αντίποδα, θυμήθηκε την επίσκεψη ενός θεατή, μετά από κάποια συναυλία της, που της εξομολογήθηκε πως έκοψε το τσιγάρο, για να κάνει οικονομία και να μπορεί έρχεται να την ακούει!

Στο video μπορείτε να ακούσετε ολόκληρη την εκπομπή. Υπεύθυνοι για τον ήχο ήταν ο Κώστας Γιαννακόπουλος και ο Νίκος Θεοδωρακόπουλος.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!