«Έχε το νου σου στο παιδί…» στους 100,6 fm

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Μια έκτακτη εκπομπή αφιερωμένη σε μικρά και μεγάλα παιδιά. Τη Δευτέρα 2 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
02/03/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
μια μεγάλη συναυλία στο Παλαί ντε Σπορ της Θεσσαλονίκης για τo Σύλλογο γονέων, κηδεμόνων & φίλων ατόμων με προβλήματα όρασης και πρόσθετες αναπηρίες «Αμυμώνη». Θα τραγουδήσουν οι  Γιώργος Νταλάρας, Γλυκερία, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Κώστας Μακεδόνας, Πάνος Μουζουράκης, Νίκος Ζιώγαλας & On the road, Βασίλης Καζούλης & Μιχάλης Τζουγανάκης. (Διάβασε περισσότερα εδώ)

Με αυτή την αφορμή και θέλοντας να συμβάλλει στο ελάχιστο στην πραγματοποίηση των στόχων της συναυλίας, την Κυριακή 1 Μαρτίου, εκτάκτως, η εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το...ωδείο», που επιμελείται και παρουσιάζει ο υπογράφων στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης Fm 100,6, ήταν αφιερωμένη στα παιδιά… Ακούστηκαν τραγούδια που γράφτηκαν με θέμα τα παιδιά και τραγουδήθηκαν από σημαντικούς Έλληνες ερμηνευτές ή από τις μοναδικές παιδικές χορωδίες, όπως του Δημήτρη Τυπάλδου, του Σπύρου Λάμπρου και άλλα νεανικά σχήματα… Και ακόμη,  τραγούδια με τους οκτώ καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν στη μεγάλη συναυλία της Δευτέρας…

Στη διάρκεια της εκπομπής είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με τον πρόεδρο της «Αμυμώνης» κ. Νίκο Καζαντζίδη, ενώ πέντε τυχεροί ακροατές κέρδισαν από μια πρόσκληση για δυο άτομα για τη μεγάλη συναυλία. Είναι οι Αναστασία Κοσμίδου, Νούλα Παπαδοπούλου, Ελίνα Κωστελέτου, Μάκης Ιωακειμίδης & Σοφία Κοτσάμπαση.

Η εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 9 με 11 το βράδυ, από την συχνότητα Fm 100,6 του εθελοντικού ραδιοφώνου του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία έχει παραχωρηθεί σε φορείς, συλλόγους, δήμους, αλλά και ιδιώτες που προσφέρουν το μεράκι και τη γνώση τους αμισθί, φιλοδοξώντας να διαμορφώσουν ένα καλύτερο τοπίο στα ερτζιανά… Οι ακροατές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις παρατηρήσεις τους, αλλά και να εκφράσουν μουσικές επιθυμίες, τόσο στη διάρκεια της εκπομπής, όσο και πριν ή μετά, μέσω της «ομάδας» αλλά και της σελίδας που έχει δημιουργηθεί στο facebook με τίτλο «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο», αλλά και της προσωπικής μου σελίδας στο facebook.

*Ο τίτλος της εκπομπής είναι δανεισμένος από το τραγούδι «Κάποτε θα’ρθουν» του Μίκη Θεοδωράκη και του Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Η εκπομπή μεταδίδεται και διαδικτυακά  εδώ (επιλέγοντας Fm 100,6) ή εδώ

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!