«Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» - 7 χρόνια, 200 εκπομπές & ζωντανές ηχογραφήσεις

Μια επιλογή ζωντανών ηχογραφήσεων από μουσικούς και ερμηνευτές που πέρασαν από την εκπομπή στα 7 χρόνια μετάδοσής της.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
03/06/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Θανάσης Γιώγλου
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση

Επτά χρόνια ζωντανές ηχογραφήσεις…


Την Τετάρτη 5 Ιουνίου η εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το... ωδείο», που επιμελείται και παρουσιάζει ο υπογράφων στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης 100,6 fm, από τις 10 μέχρι τις 12 το βράδυ, ολοκληρώνει για 7η χρονιά τα ταξίδια της στο ελληνικό τραγούδι, με έναν ιδιαίτερο τρόπο.

Στη δίωρη διάρκεια της εκπομπής θα παρουσιαστεί μια επιλογή από ζωντανές ηχογραφήσεις που πραγματοποιήθηκαν από το 2012 μέχρι σήμερα, από μουσικούς και ερμηνευτές που παραβρέθηκαν στο studio του Εθελοντικού Ραδιοφώνου και παρουσίασαν ζωντανά, στο πλαίσιο αφιερωμάτων, μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες μαζί με λιγότερο γνωστά τραγούδια που χάθηκαν στο χρόνο ή ακόμη και τα δικά τους τραγούδια.

Στο τελευταίο ημίωρο θα ακουστούν κάποια τραγούδια που ξεκίνησαν τη ραδιοφωνική τους πορεία από την εκπομπή μας, αφού οι δημιουργοί τους μας έκαναν την τιμή να εμπιστευτούν την πρώτη ραδιοφωνική τους μετάδοση, πριν την επίσημη κυκλοφορία σε δίσκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκπομπή αυτή έχει επετειακό χαρακτήρα, αφού με τη μετάδοσή της συμπληρώνονται 200 εκπομπές, αρχής γενομένης από το «Αφιέρωμα στη Μικρά Ασία» που πραγματοποιήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2012…

Μπορείτε να ακούσετε διαδικτυακά την εκπομπή στο web radio του Εθελοντικού Ραδιοφώνου του Δήμου Θεσσαλονίκης, ή στο live24.gr.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!