Δεύτερο Πρόγραμμα – Δίνει βήμα σε πρωτοεμφανιζόμενους μουσικούς

Στείλτε τα τραγούδια και τις μουσικές σας, χωρίς περιορισμούς ύφους και φόρμας.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μια ξεχωριστή και σημαντική πρωτοβουλία:

Το Δεύτερο Πρόγραμμα της Ελληνικής Ραδιοφωνίας στηρίζοντας τους νέους Έλληνες δημιουργούς, ανοίγει τα μικρόφωνα σε πρωτοεμφανιζόμενους μουσικούς, συγκροτήματα, συνθέτες και τραγουδιστές, ώστε για να παρουσιάσουν τις δημιουργίες τους σε «πρώτη ακρόαση» στο πρόγραμμα.

Στόχος είναι να καταγραφεί όσο το δυνατόν σε πιο αδρές γραμμές αυτό που συμβαίνει σήμερα στον χώρο της δημιουργίας στη χώρα μας. Αλλά παράλληλα να υπάρξει μια πρωτογενής επικοινωνία με νέους καλλιτέχνες, έτσι ώστε να ακουστούν τα δημιουργήματα τους, που μπορεί να αποτελέσει μια μουσική διέξοδο και ένα βήμα έκφρασης και ανάδειξης του ταλέντου τους στο ευρύτερο κοινό με τη σφραγίδα της Ελληνικής ραδιοφωνίας.

Στείλε μας τα τραγούδια και τις μουσικές σου, χωρίς περιορισμούς ύφους και φόρμας, από όλα τα είδη του ελληνικού ρεπερτορίου (ακόμα κι αν τραγουδούν άλλη γλώσσα…) μαζί με σύντομο βιογραφικό, στο e–mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και εν συνεχεία βάλε (ξανά!) το Δεύτερο!

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!