Μπάλα μετά μουσικής (10/11/16)

«Ψυχραιμία παιδιά». Το σημερινό οπισθόφυλλο της Sportday από το ogdoo.gr.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Η τέχνη του ποδοσφαίρου και όχι μόνο σμίγει με την τέχνη και το νόημα των τραγουδιών. Μοιραία προφητικά, στο σημερινό φύλλο, «παίζουν» τα τελευταία «τραυματικά» γεγονότα αλλά και κάποια αισιόδοξα μηνύματα.

Όλα αυτά συνοδευμένα από το δίσκο του Λουκιανού Κηλαηδόνη «Ψυχραιμία παιδιά» καθώς πλέον το οπισθόφυλλο της εφημερίδας Sportday γεμίζει με μουσικές και τραγούδια που παντρεύονται με την αθλητική επικαιρότητα.

Την ευρηματική ενότητα με τίτλο «Πίπες και Φτερά» και υπότιτλο «Μπάλα μετά μουσικής» υπογράφει ο διευθυντής του ogdoo.gr, συγγραφέας και στιχουργός Κώστας Μπαλαχούτης.

Οι χαρές καημοί του ποδοσφαίρου, κυρίως, αλλά και των άλλων αθλημάτων «παντρεύονται» με τις αγωνίες, τα όνειρα, τα ταξίδια, τους έρωτες, τις ήττες και τα μεράκια των τραγουδιών.

Άλλωστε το τραγούδι -όταν είναι τραγούδι- και το τόπι, ως τα πιο λαοφιλή «αθλήματα» συχνά αποτέλεσαν και αποτελούν καθρέφτη της κοινωνίας και του τόπου που τα γεννά…

Το οπισθόφυλλο της Sportday που μπορείτε να διαβάσετε στο ogdoo.gr μέσα από το pdf που ακολουθεί είναι μια χορηγία της πίπας Herb.
sportday3
Αν θέλετε να μεγενθύνετε το κείμενο κατεβάστε το επισυναπτόμενο pdf που θα βρείτε παρακάτω στα Συνημμένα αρχεία
Συνημμένα αρχεία:

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!