Αποκριάτικο «Στην υγειά μας ρε παιδιά»

(VIDEO & PHOTOS) Άρωμα αποκριάς έχει η επόμενη εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά».
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ένα πάρτι χαράς, όπου το ρυθμό δίνουν ο Κώστας Μακεδόνας και ο Χρήστος Μάστορας με το συγκρότημα «Μέλισσες» θα είναι το επεισόδιο του «Στην υγειά μας ρε παιδιά», που θα μεταδοθεί το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου, στις 21:00, από την τηλεόραση του Alpha, με οικοδεσπότη το Σπύρο Παπαδόπουλο.

Σ’ αυτή τη «γιορτή» θα παραβρεθούν εκλεκτοί καλεσμένοι μεταξύ των οποίων οι Ολυμπιονίκες Λευτέρης Πετρούνιας, Σπύρος Γιαννιώτης και Κλέλια Πανταζή.

Στην παρέα και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η ομάδα της εκπομπής «Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Παύλος Σταματόπουλος, Φλορίντα Πετρουτσέλι, Σάββας Πούμπουρας και Νάνσυ Παραδεισανού.

Ακόμα, η Μαίρη Συνατσάκη «ξεδιπλώνει» το ταλέντο της και στο τραγούδι, ο Λάκης Γαβαλάς με το δικό του στυλ, ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Νίκος Συρίγος, η Άννα Πολύζου, ο Άρης Πλασκασοβίτης, ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, η διευθύντρια προγράμματος του ραδιοφωνικού σταθμού DERTI Εύη Αγγελίνα, ο διαιτολόγος Κωσταντίνος Χαρδαβέλλας και οι παρουσιάστριες Έβελυν Καζατζόγλου και Ευαγγελία Τσιορλίδα.

Τέλος, στο μουσικό μέρος της εκπομπής συμμετέχουν επίσης οι: Ζωή Παπαδοπούλου, Πέννυ Μπαλτατζή, Γιάννα Φαφαλιού, Μαίρη Δούτση και Δήμητρα Κελεκίδη.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!