Ανδριάνα Μπάμπαλη, θα πεις κι ένα τραγούδι;

(VIDEO) Λέγεται «Spell» και κυριολεκτικά μαγεύει τον ακροατή του.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Μέρες άκουγα στο ραδιόφωνο ένα «ξένο» τραγούδι που μου «κόλλαγε» και αφότου έβγαινα από το αυτοκίνητο (μόνο οδηγώντας ακούω πια ραδιόφωνο και αυτό σπάνια). Δεν είχα μπει στη διαδικασία να το αναγνωρίσω, μου αρκούσε που το πετύχαινα κάθε τόσο και που το σιγομουρμούριζα καθημερινά. Μέχρι που, ο καλός μου φίλος και γνώστης της μουσικής, Χρήστος Φωτάκης μού επεσήμανε ότι πρόκειται για το καινούργιο αγγλόφωνο τραγούδι της Ανδριάνας Μπάμπαλη.

Αν δε μου το αποκάλυπτε ο Χρήστος, ίσως και να μην το έπαιρνα χαμπάρι. Φαντάζομαι, σαν και μένα υπάρχουν κι άλλοι. Αμέσως μόλις το ανακάλυψα, όμως, σήκωσα το τηλέφωνο και αναζήτησα την Ανδριάνα Μπάμπαλη. Με το που απάντησε, δεν έχασα ευκαιρία: «Ανδριάνα», τη ρώτησα, «θα πεις κι ένα τραγούδι;».

Απάντησε αμέσως θετικά. Και αυτό, για μένα, ήταν το μεγαλύτερο δώρο που μπορούσε να μου κάνει. Να στηρίξει, δηλαδή, εμπράκτως το project και την εκπομπή μας με την παρουσία της. Να έρθει να κάνουμε μια σύντομη κουβέντα και να μας παίξει στο τέλος και το «Spell» που έγραψε η ίδια εξ ολοκλήρου (μουσική και στίχους).

Μπορείτε να δείτε όλη την εκπομπή εδώ:

και εδώ μόνο του το τραγούδι:

Καλή ακρόαση - τηλεθέαση.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!