Ακούω Φωνές Live - Νέος κύκλος εκπομπών στο Acappella Web Radio

Ζωντανές ερμηνείες και συνεντεύξεις ξεχωριστών καλλιτεχνών.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ένας νέος κύκλος εκπομπών με ζωντανές ερμηνείες και συνεντεύξεις ξεχωριστών καλλιτεχνών ξεκινάει αυτή την Πέμπτη 7 Μαρτίου στον αέρα του Acappella Web Radio.

O Αντώνης και ο Δημήτρης Παπαβομβολάκης θα υποδέχονται τους πιο ιδιαίτερους και ενδιαφέροντες ερμηνευτές και δημιουργούς από το χώρο της μουσικής, που θα χαρίζουν μοναδικές στιγμές στους ακροατές του σταθμού τόσο με τις αποκλειστικές live ερμηνείες τους όσο και με το λόγο τους.
Προσκεκλημένες στην πρεμιέρα της εκπομπής, την Πέμπτη 7 Μαρτίου, στις 16.00, θα είναι η Κατερίνα Πολέμη και η Δήμητρα Σελεμίδου, που θα βρεθούν στο Music Row Studio λίγες μόνο ώρες πριν από την πρεμιέρα των κοινών τους εμφανίσεων στο Κρεμλίνο, στον Πειραιά. Εκεί, οι δύο ξεχωριστές ερμηνεύτριες θα παρουσιάσουν, παρέα με εκλεκτούς μουσικούς, τις Πέμπτες του Μάρτη την παράστασή τους «Μέσα απ’ τη φωνή, βγήκε η μουσική» σε επιμέλεια της ραδιοφωνικής παραγωγού Όλγας Λασκαράτου.

Συντονιστείτε στον αέρα του Acappella Web Radio για να απολαύσετε τις δύο καλλιτέχνιδες, αλλά και στο επίσημο κανάλι του Acappella Web Radio στο YouTube, όπου θα δημοσιευτούν οπτικοποιημένες οι αποκλειστικές ζωντανές τους ερμηνείες!
53492950 2354861957879974 4377603149674840064 o

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!