Aφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή στους 100,6 fm (Μέρος 1ο)

(ΑΚΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ) Ο Χρυσόστομος Σταμούλης, μαέστρος της Χορωδίας «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος», καλεσμένος του Θανάση Γιώγλου στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης (100,6 fm)
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Στις 12 του Μάρτη συμπληρώνονται δέκα χρόνια από τη φυγή του Σταύρου Κουγιουμτζή. Αυτονόητα λοιπόν και στο πλαίσιο σειράς αφιερωμάτων στο έργο του, που θα πραγματοποιηθούν το 2015, την Τετάρτη 4 Μαρτίου, η εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το...ωδείο», που επιμελείται και παρουσιάζει ο υπογράφων στο Εθελοντικό Ραδιόφωνο του Δήμου Θεσσαλονίκης Fm 100,6, ήταν αφιερωμένη στον Σταύρο Κουγιουμτζή. Καλεσμένος στο στούντιο ο Χρυσόστομος Σταμούλης διευθυντής των Χορωδιών και της Ορχήστρας του συλλόγου «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος».

Πρώτη αφορμή η κυκλοφορία σε cd (στις 12 Μαρτίου) της ζωντανής ηχογράφησης της συναυλίας αφιέρωμα στον Σταύρο Κουγιουμτζή, που πραγματοποιήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου 2003 στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης. Συμμετείχαν ο Γεράσιμος Ανδρεάτος, ο Μανώλης Χατζημανώλης, ο Παντελής Θεοχαρίδης, η Μαρία Κουγιουμτζή,  η Μικτή και η Παιδική Χορωδία και η Ορχήστρα Νέων «Άγιος Ιωάννης ο Χρυσόστομος» Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση του Χρυσόστομου Σταμούλη.  Και βεβαίως η συναυλία «Σταύρος Κουγιουμτζής, 10 χρόνια μετά», που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα τελετών του Α.Π.Θ. στις 12 του Μάρτη με τους ίδιους  συντελεστές που συμμετέχουν στο cd.

Ακούστηκαν τραγούδια από το νέο cd , αλλά και διάφορες άλλες ζωντανές ηχογραφήσεις τραγουδιών του Σταύρου Κουγιουμτζή, δισκογραφημένες και ανέκδοτες,  που πραγματοποιήθηκαν από το 1983 μέχρι τις μέρες μας.

Η εκπομπή «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο» μεταδίδεται κάθε Τετάρτη στις 9 με 11 το βράδυ, από την συχνότητα Fm 100,6 του εθελοντικού ραδιοφώνου του Δήμου Θεσσαλονίκης, η οποία έχει παραχωρηθεί σε φορείς, συλλόγους, δήμους, αλλά και ιδιώτες που προσφέρουν το μεράκι και τη γνώση τους αμισθί, φιλοδοξώντας να διαμορφώσουν ένα καλύτερο τοπίο στα ερτζιανά… Οι ακροατές έχουν την ευκαιρία να κάνουν τις παρατηρήσεις τους, αλλά και να εκφράσουν μουσικές επιθυμίες, τόσο στη διάρκεια της εκπομπής, όσο και πριν ή μετά, μέσω της «ομάδας» αλλά και της σελίδας που έχει δημιουργηθεί στο facebook με τίτλο «Εγώ, δεν έχω βγάλει το… ωδείο», αλλά και της προσωπικής μου σελίδας στο facebook.

Η εκπομπή μεταδίδεται και διαδικτυακά  εδώ (επιλέγοντας Fm 100,6) ή εδώ

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!