Αφιέρωμα στον «Ψεύτη Καιρό» του Γιάννη Κότσιρα

Ένα τηλεοπτικό οδοιπορικό στη δημιουργική διαδρομή της νέας μουσικής έκδοσης.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ένα τηλεοπτικό οδοιπορικό με τα νέα τραγούδια του Γιάννη Κότσιρα, που υπογράφουν καταξιωμένοι δημιουργοί του παρελθόντος, αλλά και νέοι ταλαντούχοι, που ξεκινούν τη δική τους περιπέτεια στον πολύχρωμο κόσμο του τραγουδιού, θα προβληθεί από το mad, ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 17.00

Οι Αντώνης Καλούδης, Πόλυς Κυριάκου, Κώστας Λειβαδάς, Βαγγέλης Μαχαίρας, Αντώνης Μιτζέλος, Νίκος Μωραΐτης, Σταυρούλα Παγώνα, Σταύρος Σιόλας, Γιάννης Σπυρόπουλος Μπαχ, Γιώργος Ρους, Σταύρος Σταύρου, Δημήτρης Υφαντής και ο Γιάννης Κότσιρας, που συνεχίζει και σαν δημιουργός να εξελίσσεται χαρισματικά, μιλούν στο αφιέρωμα αυτό, καταθέτοντας το δικό τους συναίσθημα από αυτή τη συνεργασία.

Παράλληλα παρακολουθούμε όλη τη δημιουργική διαδρομή της νέας αυτής μουσικής έκδοσης με τίτλο «Ψεύτης Καιρός». Από το στούντιο ηχογράφησης που οι καλλιτέχνες περνούν ατέλειωτες ώρες, στις πρόβες με όλους τους μουσικούς για την προετοιμασία της ζωντανής εκτέλεσης των τραγουδιών και από εκεί στη σκηνή όπου δοκιμάζονται κάθε φορά τα όνειρα και οι ελπίδες των καλλιτεχνών. Πλήρης ορχήστρα, κοινό, σκοτάδι και η μαγεία ξεκινά.

Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Δημήτρης Συλβέστρος, την αρχισυνταξία η Μαίρη Αυγερινοπούλου και την παραγωγή η ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!