48 Ώρες με τον Θεοδωράκη του Κορκολή!

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ SPOT) Ο Μίκης Θεοδωράκης του Στέφανου Κορκολή από το Μέντα 88 και το ogdoo.gr.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Σάββατο 21 και την Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στο «και μισή» κάθε ώρας, ο Μίκης Θεοδωράκης του Στέφανου Κορκολή στο Μέντα 88 Fm. Ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στη «Συνάντηση» του μεγάλου συνθέτη με έναν πηγαίο δεξιοτέχνη και δημιουργό.

Όλα αυτά από το Μέντα 88 και το ogdoo.gr στην ενότητα του Σαββατοκύριακου 48 ώρες, που μέσα σε σύντομο διάστημα έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το κοινό.

Τα κείμενα - παρλάτες επιμελείται ο συγγραφέας και διευθυντής του ogdoo.gr Κώστας Μπαλαχούτης, ο οποίος μεταξύ άλλων επισημαίνει:

Το αποτέλεσμα της πρώτης «Συνάντησης» του Στέφανου Κορκολή με έργα του Μίκη Θεοδωράκη που κυκλοφόρησε το 2015 ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Πρελούδια, μεταφορές - διασκευές ορχηστρικών έργων για πιάνο και λυρικά τραγούδια σε ερμηνεία της ταλαντούχας ερμηνεύτριας Σοφίας Μανουσάκη. Ο δίσκος σημείωσε πλατιά καλλιτεχνική αλλά και εμπορική επιτυχία με αποτέλεσμα να χρυσωθεί. Την ίδια υποδοχή είχε και το δεύτερο μέρος της «Συνάντησής» τους που εκδόθηκε πριν λίγους μήνες. Εγχείρημα μοναδικό λόγω της υψηλής στάθμης του έργου, αλλά και των γκρίζων δισκογραφικών και όχι μόνο καιρών. Δεν είναι τυχαίο πως ίδιος ο Θεοδωράκης χαρακτήρισε τη «Συνάντησή» του με τον Κορκολή ως ένα νέο ξεκίνημα για τη μουσική του.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!