48 Ώρες Γιάννης Κότσιρας στο Μέντα 88!

(ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ SPOT) 48 ώρες με τον Γιάννη Κότσιρα από το Μέντα 88 και το ogdoo.gr.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου, στο «και μισή» κάθε ώρας, ο Γιάννης Κότσιρας γιορτάζει στο Μέντα 88 Fm. Ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στους σημαντικότερους σταθμούς της διαδρομής του ερμηνευτή με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του δίσκου «Ψεύτης Καιρός».

Όλα αυτά από το Μέντα 88 και το ogdoo.gr στην ενότητα του Σαββατοκύριακου 48 ώρες, που μέσα σε σύντομο διάστημα έχει ξεχωρίσει και αγαπηθεί από το κοινό.

Τα κείμενα - παρλάτες επιμελείται ο συγγραφέας και διευθυντής του ogdoo.gr Κώστας Μπαλαχούτης, ο οποίος μεταξύ άλλων επισημαίνει:

«Η καθάρια φωνή του, η σωστή άρθρωσή του, οι γνώσεις και η πλατιά γκάμα του, η συνέπειά του στο καλό τραγούδι, η εκλεκτικότητα αλλά και αμεσότητά του είναι μερικά και μόνο από τα σημάδια με τα οποία πορεύτηκε ο Γιάννης Κότσιρας στα μονοπάτια του καλού ελληνικού τραγουδιού. Είτε τραγουδώντας μπαλάντες, είτε λαϊκά, είτε βατούς ή σκληρούς στίχους ο ερμηνευτής έχει γίνει νωρίτερα ένα μαζί τους. Γι’ αυτό μπορεί και πείθει με τα χαρίσματα και την αλήθειά του το ακροατήριο».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!