Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar

Οι μαθητές των Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα διοργανώνουν το ετήσιο φιλανθρωπικό πανηγύρι τους για καλό σκοπό.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
14/12/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Καλή Βανδώρου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Το Bazaar που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου - Λυκείου στην Οδό Πυθαγόρα 8 στον Άλιμο.

Εκτός από τα χρήματα που διατεθούν εξ ολοκλήρου στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», θα συγκεντρωθούν τρόφιμα, φάρμακα, είδη οικιακής και προσωπικής καθαριότητας για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και το Φαρμακείο του Δήμου Αλίμου, αλλά και την Κιβωτό του Κόσμου.

Οι μαθητές θα έχουν ετοιμάσει ένα άκρως εορταστικό σκηνικό, το οποίο θα περιλαμβάνει δεκάδες μουσικές εκδηλώσεις, απολαυστικές γευστικές λιχουδιές και ζεστό καφέ, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν διάφορα αντικείμενα σε πολύ χαμηλές τιμές, βοηθώντας έτσι εκείνους που έχουν πραγματική ανάγκη.

Τα Νέα Εκπαιδευτήρια Γ. Μαλλιάρα στα 61 χρόνια λειτουργίας τους έχουν δείξει πολλές φορές στο παρελθόν τη φιλανθρωπική τους διάθεση, προσφέροντας βοήθεια σε όλους όσοι στερούνται βασικά αγαθά. Το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου από τις 10.00 έως τις 16.00 αξίζει να είμαστε εκεί για να δώσουμε κι εμείς το δικό μας «λιθαράκι» στην όλη προσπάθεια.
xristougggn

Info:


Φιλανθρωπικό Χριστουγεννιάτικο Πανηγύρι Νέων Εκπαιδευτηρίων Γ. Μαλλιάρα

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου ώρα 10.00-16.00

Εγκαταστάσεις Γυμνασίου - Λυκείου
Πυθαγόρα 8 Άλιμος, τηλ.: 210-9889101
Είσοδος Ελεύθερη

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!