Χαλάει ο καιρός από Δευτέρα – Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης

Έντονες βροχές και καταιγίδες από το πρωί της Δευτέρας. Ποιος περιοχές θα επηρεαστούν περισσότερο από τα φαινόμενα.
Απ’ το ξημέρωμα της Δευτέρας χαλάει ο καιρός. Συγκεκριμένα από τα βορειοδυτικά της χώρας θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες, που σε αρκετές περιπτώσεις, κατά τόπους, θα συνοδευτούν από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους.

Αναλυτικότερα και σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού της ΕΜΥ, ο καιρός τη Δευτέρα, την Τρίτη αλλά και την Τετάρτη.

Δευτέρα (23/10)
Αρχικά το βόρειο Ιόνιο, η Ηπειρος, η δυτική Στερεά, η δυτική Μακεδονία και μέχρι το μεσημέρι η Πελοπόννησος, η κεντρική Στερεά, η Θεσσαλία και η κεντρική Μακεδονία.
Από το απόγευμα και μετά η ανατολική Μακεδονία, η Θράκη, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και πιθανόν η Κρήτη και οι ανατολικές Κυκλάδες.

Τρίτη (24/10)
Η Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανόν στην αρχή της ημέρας η Κρήτη και η ανατολική Μακεδονία.
Προς το βράδυ και πάλι η ανατολική Μακεδονία, η κεντρική Μακεδονία (κυρίως η Χαλκιδική), τα υπόλοιπα νησιά του βορείου Αιγαίου και πιθανόν τη νύχτα οι Σποράδες.


Τετάρτη (25/10)
Οι ισχυρές βροχές και οι καταιγίδες θα συνεχιστούν κατά περιόδους στις περισσότερες ανατολικές και νότιες περιοχές της χώρας και την.

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!

test1841341417