Το όνομα του Σταύρου Κουγιουμτζή στο Αμφιθέατρο του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη

Το Αμφιθέατρο Σταύρου Κουγιουμτζή, προς τιμήν του σπουδαίου δημιουργού.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στις 8 το βράδυ, το Αμφιθέατρο Πολιτισμού του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη θα πάρει το όνομα του Σταύρου Κουγιουμτζή. Αναγνωρίζοντας, όπως κάνει εδώ και χρόνια ο συγκεκριμένος δήμος, το έργο του Σταύρου Κουγιουμτζή, θα προχωρήσει στην ονομασία του Αμφιθεάτρου του Κέντρου Πολιτισμού Πανοράματος σε «Αμφιθέατρο Σταύρου Κουγιουμτζή».

Το μήνυμα του δημάρχου


Όπως δήλωσε ο δήμαρχος Πυλαίας – Χορτιάτη Ιγνάτιος Καϊτετζίδης: «Ο εξαίρετος άνθρωπος και πολυτάλαντος δημιουργός Σταύρος Κουγιουμτζής μας έχει προσφέρει ένα τεράστιο πολιτιστικό απόθεμα, μια πολύτιμη παρακαταθήκη για το ελληνικό πεντάγραμμο. Σε τούτες τις κρίσιμες ώρες για την πατρίδα μας, το πηγαίο του ταλέντο, η σεμνότητα του χαρακτήρα και η καθαρότητα των απόψεων που είχε πάντα αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση για τους νέους. Ο δήμος μας τον τιμά δίνοντας το όνομά του σε μια αίθουσα πολιτισμού, όπου ήδη έχουν βρει στέγη πολλές εκδηλώσεις μουσικής και τέχνης».

Η εκδήλωση


Στην εκδήλωση της 4ης Δεκεμβρίου, ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Κώστας Μπλιάτκας θα μιλήσει για τον Σταύρο Κουγιουμτζή, ενώ θα ακολουθήσει καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τους Ανδρέα Καρακότα, Μιχάλη Παπαζήση, Μαρία Κουγιουμτζή, τη χορωδία και την ορχήστρα του «Αγίου Ιωάννη του Χρυσόστομου» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου Χρυσόστομου Σταμούλη, καθώς και τη χορωδία του Συλλόγου Αποφοίτων του Αμερικάνικου Κολεγίου Αnatolia.

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!