Το «Ίχνος» της Λένας Αλκαίου στον Πειραιά

Ένα νέο καθημερινό και μουσικό στέκι, στην καρδιά του «Πειραιά» με την υπογραφή της Λένας Αλκαίου.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
06/06/2016

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Κέρκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το «Ίχνος» είναι ίσως το τραγούδι που έχει συνδεθεί περισσότερο με την παρουσία της Λένας Αλκαίου στην δισκογραφία. Το τραγούδι, σε στίχους του Γιώργου Κρητικού και μουσική του Γιάννη Νικολάου κυκλοφόρησε το 1997. Συμπεριλαμβανόταν στο πρώτο προσωπικό δίσκο της Λένας Αλκαίου, με τον τίτλο «Τα πάθη μου τα μυστικά». Το «Ίχνος» αμέσως αγαπήθηκε από τον κόσμο κερδίζοντας μάλιστα τη μάχη με το χρόνο, αφού και σήμερα, όπου και αν παρουσιάζεται κλέβει τις εντυπώσεις.

Μοιραία λοιπόν ο νέος καλλιτεχνικός χώρος που δημιούργησε η ερμηνεύτρια μαζί με την επιχειρηματία Αθηνά Τσαμαδού στην οδό Κολοκοτρώνη και στον αριθμό 30 στον Πειραιά, βαπτίστηκε, τι άλλο, «Ίχνος».

Το «Ίχνος» σαν μπαράκι και καφέ σκοπεύει να «γράψει» όπως ακριβώς έκανε και το συνονόματο τραγούδι του. Καλαίσθητο και ατμοσφαιρικό, φιλοδοξεί να γίνει καθημερινό στέκι, απ’ το πρωί μέχρι και το βράδυ, να φιλοξενήσει παρουσιάσεις βιβλίων και όχι μόνο, να χαρίσει δυνατές εκπλήξεις. Άλλωστε το πιάνο που υπάρχει μόνιμα σε μια γωνιά, μαζί με την κιθάρα, προδιαθέτουν για ξεχωριστές στιγμές!

Ήδη το «Ίχνος», απ’ τις πρώτες μέρες λειτουργίας του, αποτελεί σημείο αναφοράς για πολλούς φίλους του τραγουδιού και των τεχνών.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!