Το Facebook με αφορμή το σεισμό στο Νεπάλ!

Τι έγραψε ο Zuckerberg στην προσωπική του σελίδα;
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
28/04/2015

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια νέα λειτουργία ενεργοποίησε το Facebook, λίγες ώρες μετά το σεισμό στο Νεπάλ στις 25 του μήνα. Πρόκειται για τον «έλεγχο ασφαλείας», έναν απλό και άμεσο τρόπο για να ειδοποιεί καθένας τους συγγενείς και φίλους του ότι είναι καλά, σε παρόμοιες καταστάσεις.

«Αν είστε σε μια από τις περιοχές που επλήγησαν από τον σεισμό, θα λάβετε μια ειδοποίηση που σας ρωτά εάν είστε ασφαλείς και αν θέλετε να ελέγξετε οποιοδήποτε από τους φίλους σας. Όταν συμβαίνουν καταστροφές, οι άνθρωποι θέλουν να γνωρίζουν αν οι αγαπημένοι τους είναι ασφαλείς. Στιγμές σαν και αυτές, το να συνδεθείς (σ.σ. με την έννοια του να επικοινωνήσεις) έχει πραγματικά σημασία. Οι σκέψεις μου είναι με όλους όσους έχουν εμπλακεί σε αυτήν την τραγωδία», έγραψε ο δημιουργός του Facebook, Mark Zuckerberg, στην προσωπική του σελίδα.

Παράλληλα, το Facebook διοργάνωσε και εκστρατεία, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για το Νεπάλ, όπου οι νεκροί έχουν ξεπεράσει μέχρι στιγμής τις 4.000, μετά τον φονικό σεισμό των 7,9 Ρίχτερ. Έτσι, ανοίγοντας το προφίλ σας, θα δείτε μια επιλογή που σας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρετε χρήματα στο International Medical Corps, που βρίσκεται στο Νεπάλ, για την υποστήριξη του κόσμου που επέζησε.
seismos nepal

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!