Τι ισχύει για τις συγκοινωνίες σήμερα

Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για Μετρό, Ηλεκτρικό, Λεωφορεία, Τρόλεϊ και όχι μόνο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
17/05/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κυκλοφοριακό κομφούζιο από νωρίς το πρωί στους δρόμους της Αθήνας λόγω των απεργιακών συγκεντρώσεων καθώς και της στάσης εργασίας των μέσων μαζικής μεταφοράς αλλά και της βροχής.

Η εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα της ανόδου, από το ύψος του Ρέντη χαμηλά αλλά και στο ρεύμα της καθόδου από το ύψος της Μεταμόρφωσης είναι ιδιαίτερα «φορτωμένη». Αντιστοίχως και οι Λεωφόρος Θηβών, Λεωφόρος Αλεξάνδρας, Λεωφόρος Μεσογείων, Λεωφόρος Συγγρού, Πέτρου Ράλλη, Κατεχάκη.

Κίνηση που αναμένεται να επιδεινωθεί καθώς το συλλαλητήριο των συνδικάτων είναι προγραμματισμένο για τις 11 το πρωί στην πλατεία Κλαυθμώνος ενώ το ΠΑΜΕ θα συγκεντρωθεί στις 10 στην πλατεία Κοτζιά.

Όσον αφορά τις συγκοινωνίες:


Τα λεωφορεία δεν πραγματοποιούν δρομολόγια από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας.

Στο Μετρό και τον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο, οι συρμοί θα κινούνται κανονικά από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα, προκειμένου να μπορούν να μεταβούν οι απεργοί στις συγκεντρώσεις.

Τα τρόλεϊ θα μείνουν ακινητοποιημένα από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8.30 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!