Συνελήφθη ο υπεύθυνος της συναυλίας του Manu Chao

Μετά τα επεισόδια που ξέσπασαν το βράδυ της Δευτέρας 23/06, κατά τη διάρκεια της συναυλίας του Manu Chao, στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης,
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
άνδρες του Λιμενικού συνέλαβαν τον υπεύθυνο της διοργάνωσης. Η συμπλοκή με ξύλα και μπουκάλια μεταξύ ατόμων που βρίσκονταν στη συναυλία, είχε ως αποτέλεσμα να τραυματισθεί από αιχμηρό αντικείμενο 40χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο ΑΧΕΠΑ. Καμία σύλληψη δεν έγινε από τα χτεσινά επεισόδια.

Ο 57χρονος νόμιμος εκπρόσωπος μουσικών παραγωγών και εκδηλώσεων, ο οποίος συνελήφθη, σύμφωνα με τη δικογραφία που σχηματίστηκε, δεν μερίμνησε για τη λήψη μέτρων ελέγχου και ασφάλειας των θεατών.

Τα επεισόδια ξέσπασαν λίγα λεπτά αφότου ανέβηκε στη σκηνή ο γνωστός τραγουδιστής, όταν, ομάδα ατόμων -για λόγους που ερευνώνται από το Λιμενικό- συνεπλάκη με άλλη ομάδα. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, οι θερμόαιμοι πετούσαν φωτοβολίδες και μπουκάλια, χρησιμοποιώντας λοστούς, ξύλα κι άλλα αντικείμενα, με συνέπεια να επικρατήσει μεγάλη αναστάτωση στο συναυλιακό χώρο, κατάσταση που ανάγκασε κάποιους θεατές να εγκαταλείψουν την εκδήλωση.

Από τις συμπλοκές τραυματίστηκε ένας 40χρονος άντρας, ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Σύμφωνα με πληροφορίες υπέστη τραύματα από αιχμηρό αντικείμενο.

Πηγή: www.enet.gr

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!