Σοκ με το θάνατο της Dolores O' Riordan στα 46 της!

Σε ηλικία 46 ετών, άφησε την τελευταία της πνοή η γνωστή τραγουδίστρια Dolores O' Riordan, φροντ-γούμαν του συγκροτήματος Cranberries.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Τι στο καλό συμβαίνει πάλι; Δεν χωρά ο νους ότι η Dolores O' Riordan, η τραγουδίστρια των  Cranberries  πέθανε 46 μόλις ετών! Ο θάνατός της οφείλετε σε ανακοπή καρδιάς και συνέβη στο Λονδίνο όπου βρισκόταν για μία ηχογράφησή της.  

Το όνομα της είχε επανέλθει στο προσκήνιο με το sample από την συνεργασία της με τον Enimem της μεγάλης τους επιτυχίας "Zombie" (Βρετανία #14) στον νέο δίσκο του Eminem. H Dolores O' Riordan με τους Cranberries την εποχή που μεσουρανούσαν ήρθαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2000 στον Πειραιά, ανάμεσα σε κάποιες αποθήκες, καλεσμένη του Νέου Ρεύματος στο πλαίσιο του 1ου Poseidon Festival, στο οποίο είχε εμφανιστεί μεταξύ άλλων και ο B.B. King στο Βεάκειο.  

Η Dolores O'Riordan ήταν η φωνή των Cranberries από το 1990 έως το 2003 όταν και διαλύθηκε το γκρουπ και ακολούθως ξεκίνησε σόλο πορεία μέχρι που το 2009, οι Cranberries επανενώθηκαν και περιόδευσαν σε όλον τον κόσμο. Πέρυσι μάλιστα μάλιστα, έβγαλαν και νέο δίσκο, το Something Else (Βρετανία #18).“Αποφάσισα να ξαναενωθώ με όλα τα πρώην μέλη των Cranberries, να γράψουμε καινούρια τραγούδια και να περιοδεύσουμε ερμηνεύοντας τις μεγάλες μας επιτυχίες, αλλά και τραγούδια από τις δικές μου δουλειές.

Θα χαρώ πολύ να σας δω όλους εκεί έξω!!!"
, είχε δηλώσει τότε η Dolores.Μετά την επανένωσή τους οι Cranberries είχαν εμφανιστεί τον Ιούλιο του 2010 στο Θέατρο Βράχων με μεγάλη επιτυχία. H O'Riordan γεννήθηκε το 1971 στο Limerick της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας και το 1990 μπήκε στους Cranberries ως τραγουδίστρια, μετά από audition. Το όνομά της πρωτοέγινε γνωστό από το "Linger" (Βρετανία #74, Η.Π.Α. #8),

Video

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!