Πολύς κόσμος, λίγοι επώνυμοι στην κηδεία του Χάρρυ Κλυνν

(PHOTOS) Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στο τελευταίο αντίο στον σπουδαίο Χάρρυ Κλυνν.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 

Παρουσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και εκπροσώπων του πολιτικού κόσμου, ο λαός της Καλαμαριάς αποχαιρέτησε το μεσημέρι τον Χάρρυ Κλυνν, τον αγαπημένο καλλιτέχνη, που έφυγε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας από τη ζωή, σε ηλικία 78 ετών.


Η οικογένεια αρνήθηκε ευγενικά να γίνει η τελετή με έξοδα του Δήμου Καλαμαριάς.

H οικογένειά του, ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμαριάς, εκπρόσωποι του συμβουλίου της ομάδας Απόλλωνα Πόντου αλλά και εκατοντάδες φίλοι και γνωστοί, παραβρέθηκαν στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος, για να πουν το τελευταίο αντίο στον άνθρωπο που έκανε γνωστή την Καλαμαριά στο πανελλήνιο και όχι μόνο.

Από τις 10:30 το πρωί, η σορός του Χάρρυ Κλυνν τέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα, ενώ ο ενταφιασμός του έγινε στο Δημοτικό Κοιμητήριο Καλαμαριάς.

Μεταξύ άλλων διακρίναμε τον υφυπουργό Εξωτερικών Γιάννη Αμανατίδη, το βουλευτή Σταύρο Καλαφάτη, τη Χάρις Αλεξίου, το Λάκη Λαζόπουλο, το Γιώργο Κούδα, το Μάρκο Σεφερλή, τον Κώστα Καράλη, το μαέστρο Νίκο Στρατηγό, τη σύζυγο του Σταύρου Κουγιουμτζή, Αιμιλία Κουγιουμτζή.

Στεφάνια ανάμεσα σ' άλλους έστειλαν ο Γιάννης Πάριος, η οικογένεια Βίκου Αντύπα, ο Γιώργος Πάντζας, η ΠΑΕ ΑΕΚ, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ο πρωθυπουργός κ.ά.

Χοροστάτησε ο μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς Ιουστίνος.

Το φέρετρο σήκωσαν μέλη της Ένωσης Κρωμναίων Καλαμαριάς που τον αποχαιρέτησαν με ποντιακά τραγούδια.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!