Πέθανε ο Λεό Αποστόλου

Κοσμικός και «φύλακας άγγελος» γνωστών καλλιτεχνών.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
03/05/2019
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Λεωνίδας Αποστόλου, γνωστός ως «Λεό» έφυγε απ’ τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Espresso, ο γνωστός κοσμικός ήταν ο «εξ απορρήτων» πολλών καλλιτεχνών, όπως η Καίτη Γκρέυ, η Μαρινέλλα, η Μαίρη Λίντα, η Μάρθα Καραγιάννη, η Μπέμπα Μπλανς, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η Έλενα Ναθαναήλ, ο Κώστας Βουτσάς, η Άννα Φόνσου.

Οι καλλιτέχνες συχνά έχουν ανάγκη από έμπιστα άτομα, δικούς τους ανθρώπους, με τους οποίους επιθυμούν να μοιράζονται τις αγωνίες τους, να αναζητούν τις συμβουλές τους αλλά και να ικανοποιούνται οι ανάγκες τους δίχως να δίνουν λαβές για σχόλια και πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας...Μιλάμε για ένα επάγγελμα ανταγωνιστικό, με έντονο στρες, ανασφάλειες και... απαιτήσεις. Ειδικά στις παλαιότερες δεκαετίες ο ρόλος αυτών των προσώπων ήταν καίριος. 

Η Άννα Φόνσου δήλωσε χαρακτηριστικάστην Espresso:

«Ο Λεό αγαπούσε πολύ τους καλλιτέχνες και ήταν η μασκότ και η ασφάλεια κυρίως των τραγουδιστριών, γιατί ήταν πάντα παρών στα κέντρα όπου τραγουδούσαν και όταν τον έβλεπαν από την πίστα, αισθάνονταν πως είχαν κάτω έναν δικό τους άνθρωπο. Ήταν πολύ καλό άτομο, δεν ενοχλούσε κανέναν και όσα μυστικά και να του εκμυστηρεύονταν δεν τα έλεγε πουθενά. Δεν ήταν κουτσομπόλης».
leo1

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!