Πέθανε ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Λιούμπης

'Εφυγε από τη ζωή ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Λιούμπης που συνέδεσε το όνομά του με το παιδικό θέατρο και όχι μόνο.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
19/01/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
O Γιάννης Λιούμπης εδώ και αρκετά χρόνια είχε συνδέσει το όνομά του ως σκηνοθέτης σε παραστάσεις παιδικού θεάτρου με στέγη το Μπρόντγουεϊ. 

Αγαπητός στους συναδέλφους και αγωνιστής ο Λιούμπης έχασε τελικά στη μάχη με τον καρκίνο. 

O Γιάννης Λιούμπης παράλληλα τα τελευταία χρόνια ασχολήθηκε και με το καλλιτεχνικό ρεπορτάζ.

Όπως χαρακτηριστικά γράφτηκε στο Facebook:

«Υπηρέτησε για 35 χρόνια το παιδικό θέατρο στην Ελλάδα. Η τελευταία στέγη του το θέατρο Μπρόντγουεϊ. Αξιόλογες παιδικές παραστάσεις του ήταν “Το πανηγύρι των ζώων” (2016), “Τα παραμύθια της γιαγιάς” (2017), “Ο παπουτσωμένος γάτος” το 2015 κ. α Βοήθησε και έχτισε πολλούς ηθοποιούς αλλά και σκηνοθέτες και τραγουδιστές. Από τις αρχές Ιανουαρίου όμως ολομόναχος πάλευε για τη ζωή του στην εντατική του νοσοκομείου «ΕΛΠΙΣ».

Αρχές του μήνα διαμαρτυρήθηκε για πόνους στο κάτω μέρος της κοιλιάς του. Εισήχθη στο νοσοκομείο όπου και διαπιστώθηκε περιτονίτιδα την οποία δεν είχε αντιληφθεί με αποτέλεσμα η καθυστέρηση να επιφέρει σήψη σε πολλά ζωτικά όργανά του. Οι γιατροί τον έβαλαν αμέσως στο χειρουργείο για να τον σώσουν. Όμως τότε, διαπίστωσαν και καρκίνο της πυέλου. Πάλεψε για τη ζωή του αλλά δεν τα κατάφερε».

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!