Πέθανε ο Γρηγόρης Φαληρέας

Ιστορικό στέλεχος της δισκογραφίας
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Πέθανε ο Γρηγόρης Φαληρέας, ιστορικό στέλεχος της δισκογραφίας και παραγωγός.

Ήταν αδερφός του Τάσου Φαληρέα και ιδιοκτήτης του ιστορικού δισκοπωλείου POP ELEVEN.

Είχε κάνει περίπου 200 παραγωγές στην ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία Αφοι Φαληρέα και συνεργασίες με τις εταιρίες LYRA, BMG, MBI, HXOS, Ραδιόφωνο 902, Mastering Ηχολήπτης


Ό θάνατός του έγινε γνωστός από την ανάρτηση της Κρίστης Στασινοπούλου στο facebook:


Αναπαύσου σε ειρήνη Γρηγόρη

Τι να πρώτο-γράψω για σένα… Για τη πολύχρονη φιλία μας και τα οικογενειακά γλέντια που οργάνωνες στου Γκύζη, για το υπόγειο Pop 11 που με μεγάλωσε και διαμόρφωσε τα μουσικά μου γούστα ήδη από την εποχή της χούντας και της μεταπολίτευσης, για την εταιρία Αδελφών Φαληρέα που έβγαλε τον πρώτο μου δίσκο, για τον αδελφό σου τον Τάσο, για τους γιούς σου, με τους οποίους ακολουθούμε πια παρόμοιους δρόμους, για τις μουσικές εκδόσεις στις οποίες ακόμα ανατρέχω και ακούω.

Είναι καιρός τώρα που κάθε τόσο μου ‘ρχεται να γράψω περί όλων αυτών, τόμους ολόκληρους ιστοριών… αλλά είναι και που δεν συμπαθώ την παρελθοντολογία.

Μας έβαλες όμως όλους σε αυτό το blue mood σήμερα, με το που μάθαμε ότι μας την έκανες...

Αναπαύσου σε ειρήνη Γρηγόρη

Το μήνυμα της οικογένειάς του:

Αποχαιρετούμε τον αγαπημένο μας Γρηγόρη που έφυγε σήμερα το πρωί. Η κηδεία θα γίνει την Πέμπτη 16 Μαΐου στις 11 το πρωί στο Α' Νεκροταφείο.

Εις μνήμη του Γρηγόρη παρακαλούμε, αντί στεφάνου, όποιος επιθυμεί να δωρίσει στο Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός https://www.desmos.org. Τα χρήματα θα διατεθούν για κοινωφελείς σκοπούς. πληροφορίες στο 216 - 8090840.

Η οικογένειά του.pop 11 idioktites

Τάσος Φαληρέας, αριστερά καθιστός Γιάννης Χριστοδούλου, δεξιά καθιστός Nick Maros, Άγγελος Μαστοράκης, ο Μεταξάς του Free Shop και ο Γρηγόρης Φαληρέας

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!