Πέθανε ο δημοσιογράφος Σπύρος Ζερβός

Ήταν 81 ετών
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
24/04/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον θάνατο του παλαίμαχου δημοσιογράφου Σπύρου Ζερβού, ανακοίνωσε το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ. Έφυγε από τη ζωή χθες, σε ηλικία 81 ετών.

Η κηδεία του δημοσιογράφου, θα γίνει αύριο, Μεγάλη Πέμπτη, 25 Απριλίου, στις 11.00 το πρωί, στο Νεκροταφείο της Νέας Σμύρνης.

«Εργάστηκε σκληρά και εποικοδομητικά αποκτώντας το σεβασμό και την εκτίμηση των συναδέλφων του. Σοβαρός, ευγενικός, αξιοπρεπής αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους τους συναδέλφους που συνεργάστηκαν μαζί του», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ και εκφράζει τα συλλυπητήριά της στους οικείους του δημοσιογράφου.

Ποιός ήταν ο Σπύρος Ζερβός

Ο Σπύρος Ζερβός γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1938. Τη δημοσιογραφική του σταδιοδρομία ξεκίνησε από την εφημερίδα «Εθνικός Κήρυξ» το 1958. Από το 1965 έως το 1975 εργάστηκε στις εφημερίδες «Ανένδοτος», «Ημέρα», «Απογευματινή» και «Νέα Πολιτεία» ως εσωτερικός συντάκτης, ενώ στη συνέχεια εργάστηκε στη «Βραδυνή» έως το 1989.

Διετέλεσε, επίσης, υπεύθυνος του τμήματος αρχείου και υπεύθυνος εκδόσεων της Γενικής Γραμματείας Τύπου και Πληροφοριών καθώς και Διευθυντής του γραφείου Τύπου του Υπουργείου Μεταφορών (1989-1991) και της Γραμματείας Λαϊκής Επιμόρφωσης (1991-1993). Τέλος, υπήρξε συνεργάτης σε περιοδικά αλλά και σε διάφορες εκδόσεις μεταξύ των οποίων το τετράτομο έργο: «Ο Εθνάρχης Καραμανλής», επανέκδοση εγκυκλοπαίδειας κ.α.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!