Παραμένει στην εντατική ο Βαγγέλης Γερμανός

Ο Βαγγέλης Γερμανός εξακολουθεί να παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» αλλά τα νέα είναι ευχάριστα. 
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
09/01/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός Βαγγέλης Γερμανός βρίσκεται στην εντατική αλλά αναμένεται σύστομα να μεταφερθεί σε θάλαμο νοσηλείας, αν συνεχιστεί η βελτίωση της υγείας του.


Μια επέμβαση ρουτίνας έθεσε σε κίνδυο την υγεία του Βαγγέλη Γερμανού. Ο 69χρονος τραγουδοποιός μπήκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» στις 11 Δεκεμβρίου για να υποβληθεί λαπαροσκοπικά σε ανάταξη βουβωνοκήλης. Πήρε εξιτήριο αλλά μετά από περίπου 2,5 εβδομάδες, στις 28 Δεκεμβρίου, ο Βαγγέλης Γερμανός ξαναμπήκε στο νοσοκομείο, εξαιτίας φλεγμονής στο σημείο που έγινε η ανάταξη, καθώς είχε δημιουργηθεί απόστημα στην κοιλιακή χώρα. Για την παροχέτευση του αποστήματος κρίθηκε αναγκαία νέα χειρουργική επέμβαση. 

Λίγες ημέρες αργότερα και ενώ ήταν στη διαδικασία ανάρρωσης, στις 3 Ιανουαρίου, ο Βαγγέλης Γερμανός παρουσίασε αιφνιδίως αναπνευστική δυσχέρεια και καρδιακό επεισόδιο το οποίο αντιμετωπίσθηκε και όπως ήταν φυσικό εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου, όπου χρειάστηκε να διασωληνωθεί.

Τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου οι γιατροί προχώρησαν σε αποσωλήνωση λόγω βελτίωσης της αναπνευστικής και της καρδιακής λειτουργίας.

Ο Βαγγέλης Γερμανός παραμένει στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και αν συνεχιστεί η βελτίωση αυτή, πολύ σύστομα θα μεταφερθεί σε θάλαμο νοσηλείας.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!