Οκτώ μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή στην Έφη Θώδη

Η τραγουδίστρια, παρά ότι είχε ήδη πληρώσει πρόστιμο που της είχε επιβληθεί, δεν έπεισε το δικαστήριο για τις προθέσεις της και έτσι καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
30/04/2018

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Έφη Θώδη, όπως αναφέρεται το ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.


Η Θώδη κλήθηκε την Πέμπτη να απολογηθεί στο Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών για την κατηγορία της κλοπής ηλεκτρικής ενέργειας κατ’ εξακολούθηση.

Η τραγουδίστρια, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, παρά ότι είχε ήδη πληρώσει πρόστιμο που της είχε επιβληθεί, δεν έπεισε το δικαστήριο για τις προθέσεις της και έτσι καταδικάστηκε σε οκτώ μήνες φυλάκισης με τριετή αναστολή.

Η Έφη Θώδη δεν παρευρέθηκε στο δικαστήριο, ωστόσο εκπροσωπήθηκε από τη δικηγόρο της, η οποία υποστήριξε ότι η παράβαση έγινε εν αγνοία της, ωστόσο, πλήρωσε κανονικά το πρόστιμο των 3.000 ευρώ.

Μάλιστα, όπως ισχυρίζεται η Έφη Θώδη, η ίδια βρισκόταν στο εξωτερικό το επίμαχο διάστημα, σύμφωνα με το επαγγελματικό της πρόγραμμα.

Το δικαστήριο αναγνώρισε την κίνησή ως ελαφρυντικό, ωστόσο η τραγουδίστρια δεν γλίτωσε την ποινή.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!