Οι βετεράνοι του Ολυμπιακού τίμησαν τον Κώστα Πρέκα!

(PHOTOS) Toν Πρωταθλητή Ελλάδος και Βαλκανιονίκη Κώστα Πρέκα τίμησαν κορυφαίες μορφές του Θρύλου. Μαζί τους και μια μεγάλη ερμηνεύτρια.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
31/01/2017

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Γιάννης Κέρκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ
Καμία εκδήλωση
Ο Σύνδεσμος Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2017 βράβευσε για την προσφορά του στον Ολυμπιακό, τον πολιτισμό και την τέχνη, τον Πρωταθλητή Ελλάδος και Βαλκανιονίκη Κώστα Πρέκα.

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε στο ανανεωμένο θέατρο Αυλαία που ανέλαβε για τα επόμενα δέκα χρόνια ο δημοφιλής και «πολυσυζητημένος» για τις πεποιθήσεις του ηθοποιός. Στόχος του, όπως δηλώνει ο ίδιος ο Κώστας Πρέκας: «να αναβαθμίσει τα πολιτιστικά δρώμενα του Πειραιά δημιουργώντας μια κυψέλη πολιτισμού και πνεύματος στην πόλη που και ο ίδιος μεγάλωσε…».

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί Βετεράνοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, επώνυμοι, εκπρόσωποι του Πειραϊκού Συλλόγου και του αθλητισμού! Μεταξύ αυτών διακρίναμε τον επίτιμο πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Λεωνίδα Θεοδωρακάκη, την σπουδαία ερμηνεύτρια Καίτη Γκρέυ, τον Πέτρο Μίχο, τον Παναγιώτη Κελεσίδη, τον Ανδρέα Μπονόβα, τον Μπάμπη Σταυρόπουλο, τον Χρήστο Καλτσά, τον Αντώνη Τζανετουλάκο, τον Ηλία Υφαντή, τον Γιώργο Δαρίβα, τον Γιάννη Φρονιμίδη, τον Γιάννη Γκαϊτατζή, τον Δημήτρη Σαρρή, τον Γιώργο Μυρισκλάβο, την Λία Μιχαηλίδου κ.α. Ψυχή της εκδήλωσης ο αεικίνητος παλαίμαχος και «συντονιστής» των βετεράνων Αντώνης Γλύκας.

Μετά την εκδήλωση ακολούθησε η παράσταση «Ο Χορός του Έρωτα» του Μιχ. Μαστόρου που παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Θεάτρου.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!