Ο Nick Menza των Megadeth πέθανε πάνω στη σκηνή!

Ο ντράμερ Nick Menza πέθανε στα 51 του χρόνια κατά τη διάρκεια συναυλίας στο Baked Potato του Λος Άντζελες.
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Ο Nick Menza έγραψε ιστορία με το thrash metal συγκρότημα των Megadeth το διάστημα 1989-1998 όπου γνώρισαν τις μεγάλες τους στιγμές. Δίσκοι όπως το "Rust In Peace" του 1990 και το "Countdown to Extinction" του 1992 συνάντησαν πλατιά αποδοχή.

Μετά την αποτυχία της επανένωσης του αρχικού σχήματος της μπάντας το 2004, ο Nick Menza ακολούθησε σόλο διαδρομή ενώ παράλληλα δημιούργησε και δική του μπάντα δίνοντας συναυλίες, κυρίως στις ΗΠΑ.

Το βράδυ της 21ης Μαΐου, ο Nick Menza άφησε την τελευταία του πνοή όταν κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδινε με το γκρουπ του, τους OHM, στη μουσική σκηνή Baked Potato του Λος Άντζελες υπέστη καρδιακό επεισόδιο.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ένας από τους θεατές του live, ο Menza κατέρρευσε στο τρίτο τραγούδι. Οι γιατροί προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να αποτρέψουν το μοιραίο.

Ο Dave Mustaine, frontman και κιθαρίστας των Megadeth και συνοδοιπόρος του Nick Menza έγραψε στο Twitter: «Πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια. Ξύπνησα στις 4 το πρωί και έμαθα ότι πέθανε ο Nick Menza».

Κρίμα!
tweet

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!