Ο καιρός του Σαββάτου (13/04)

Άστατος καιρός σε όλη τη χώρα
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
12/04/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το Σάββατο 13 Απριλίου αναμένονται νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες, θα υπάρχουν όμως και διαστήματα ηλιοφάνειας. Βροχές και σποραδικές καταιγίδες ή όμβροι θα σημειωθούν στην Πελοπόννησο, την Ανατολική Στερεά, το Βόρειο Αιγαίο και την Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη, οι οποίες θα εξασθενήσουν από τις πρωινές ώρες. Από το μεσημέρι και έπειτα ανάλογα φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως τα δυτικά ηπειρωτικά, τη Θεσσαλία και τη Δυτική Μακεδονία. Λόγω των αυξημένων συγκεντρώσεων σκόνης στην ατμόσφαιρα θα σημειωθούν και λασποβροχές. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 4 έως 16 βαθμούς, στην υπόλοιπη Μακεδονία από 7 έως 19, στη Θράκη από 10 έως 17, στα κεντρικά ηπειρωτικά από 8 έως 21, στα νότια ηπειρωτικά από 9 έως 21, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 16, στα νησιά του Βορείου Αιγαίου από 11 έως 17, στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 14 έως 19, και στην Κρήτη από 15 έως 23 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νοτιοανατολικές διευθύνσεις 4 έως 6 μποφόρ, με μικρή εξασθένηση από το απόγευμα. Στο Νοτιοδυτικό Αιγαίο και το Κρητικό οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, σταδιακά όμως θα γίνουν δυτικοί ίδιας έντασης. Στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις έως το απόγευμα με πιθανότητα για ασθενείς τοπικές βροχές έως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι κατά τόπους θα είναι περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις που θα εναλλάσσονται με διαστήματα ηλιοφάνειας. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 μποφόρ. Η ορατότητα έως το πρωί και προς το βράδυ θα είναι κατά τόπους θα είναι περιορισμένη. Οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα είναι σχετικά αυξημένες. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!