Ο καιρός της Πέμπτης (23/05)

Ζέστη και σκόνη
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
22/05/2019

ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ

Ogdoo.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας παροδικές βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους στα βόρεια και ενδεχομένως σε μεμονωμένες περιοχές της κεντρικής χώρας, περιμένουμε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019. Παράλληλα, αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις Αφρικανικής σκόνης στην ανατολική και νότια χώρα και στο Αιγαίο.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 24 βαθμούς, στα υπόλοιπα βόρεια ηπειρωτικά από 7 έως 30, στην Ήπειρο από 8 έως 25 βαθμούς, στην κεντρική Ελλάδα από 9 έως 30, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 12 έως 29 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 11 έως 30, στα νησιά του Ιονίου από 11 έως 26 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου από 12 έως 29 και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και στην Κρήτη από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 5 μποφόρ και στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις που θα φτάνουν τα 5 μποφόρ και κατά τόπους τα 6 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται καλός και ζεστός καιρός, ενώ αυξημένες θα είναι οι συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα περιορίζοντας την ορατότητα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί με εντάσεις μέχρι 4 μποφόρ.Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 18 έως 28 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πολύ καλές καιρικές συνθήκες με πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις με εντάσεις μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 15 έως 27 βαθμούς.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!