Ο καιρός της Παρασκευής (10/05)

Αραιές νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες
logo radio
Ogdoo web radio
Live
 
Την Πέμπτη 10 Μαΐου 2019 αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι αυξημένες, ενώ τοπικές βροχές και πιθανώς σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία στη Δυτική Μακεδονία θα κυμανθεί από 9 έως 20, στην υπόλοιπη Μακεδονία και τη Θράκη από 10 έως 24, στα δυτικά ηπειρωτικά και την Πελοπόννησο από 11 έως 21, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 15 έως 19, στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 22, και στην Κρήτη από 13 έως 27.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ, με εξαίρεση τα ανατολικά όπου θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ, σταδιακά όμως θα εξασθενήσουν και θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές έως νότιες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο των Αθηνών θα κυμανθεί από 15 έως 23 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις που κατά περιόδους θα είναι πυκνότερες. Οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις έως 3 και τοπικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 13 έως 23 βαθμούς.

ΤΟ OGDOO.GR ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ

Το τραγούδι αλλιώς, στο email σας!

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα στο χώρο της καλής μουσικής!